Suferinţă cumplită a unui băiat de 4 ani: Copilul nu are voie să râdă sau să plângă

Momenete de tristeţe sau de bucurie îi pun viaţa în pericol. Este drama lui Mihăiţă, un băieţel de doar 4 ani, care nu are voie să plângă sau să râdă. Asta pentru că riscă să ajungă la spital cu dureri groaznice. Medicii din România nu au reuşit să pună un diagnostic clar din lipsa aparaturii performante.

22 sept. 2013, 08:56
Suferinţă cumplită a unui băiat de 4 ani: Copilul nu are voie să râdă sau să plângă

Problemele lui Mihăiţă au început la câteva săptămâni de la naştere, cu episoade frecvente de vărsături. Părinţii au mers de la un spital la altul, iar medicii l-au tratat de diferite boli. Nu au reuşit să-i pună un diagnostic precis.

„Avem nevoie să ajungem în Londra. Cei din Londra ne-au spus că îi vor face două săptămâni investigaţii foarte detaliate să aflăm de ce îl afectează plânsul şi emotiile foarte puternice (…) În România se va putea face ceva pentru el cu un diagnostic foarte clar”, a declarat Bianca Iordache, mama lui Mihăiţă.

Mama lui a renunţat la locul de muncă pentru a fi tot timpul lângă el. Pentru un diagnostic corect şi un tratament adecvat bolii sale, Mihăiţă trebuie să ajungă în Londra şi are nevoie de 53.000 de euro. Zeci de mămici, impresionate de drama micuţului au organizat un târg să strângă bani pentru el.

Familia e sigură că va reuşi şi luptă cu toate puterile pentru Mihăiţă.

„După administrarea primei doze de morfină şi-a deschis ochii, s-a uitat la mine şi mi-a spus: mami te rog să nu mai plângi (…) te rog să înţelegi ca eu n-o să mor. Eu sunt un îngeraş pe pământ”, a mai spus mama copilaşului.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina oficială a lui Mihăiţă, pentrumihaita.ro.

Donații în lei se pot face în contul:

Titular: Iordache Ioana Bianca

Banca: BRD-GSG Agentia Napoca Piata Unirii nr. 31 Cluj-Napoca

Cont IBAN: RO76BRDE130SV77640191300

Titular: Iordache Ioana Bianca

Banca: Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Cluj-Napoca

Cont IBAN: RO22BACX0000000222247000

Donatii prin PayPal:

Se poate dona si folosind sistemul de plata online PayPal  in contul: [email protected]