Suferinţa şi lupta impresionantă pentru viaţă a unei tinere educatoare, mamă a trei copii. Are nevoie de ajutor VIDEO

Ionela, o educatoare de 38 de ani, din Bustriţa, duce da doi ani o uptă impresionantă pentru viață. A primit un diagnostic sumbru și, cu toate acestea, a ales să păstreze o sarcină și implicit să nu ia tratamentul. Acum are 3 copii ai ei și alte sute de pitici care o îndrăgesc nespus. Viața Ionelei atârnă însă de un fir de păr şi depinde de ajutorul semenilor, după cum reiese dintr-un reportaj România TV.

21 dec. 2019, 15:24
Suferinţa şi lupta impresionantă pentru viaţă a unei tinere educatoare, mamă a trei copii. Are nevoie de ajutor VIDEO

Confirmarea diagnosticului, ciroză hepatică gradul II, a venit în 2017, în urma unei biopsii. Ionela Moldovean nu se simţea bine de aproximativ cinci ani şi a fost văzută de numeroşi medici din ţară şi străinătate, însă niciunul nu a ştiut să îi pună cu exactitate un diagnostic.

Între timp boala Ionelei a evoluat, iar cancerul a ajuns în acest moment la gradul IV. Tot ce i-ar mai putea salva viaţa tinerei ar fi un transplant de ficat, însă în ţară lista de aşteptare este foarte lungă şi nu are nicio şansă să ajungă să primească la timp un ficat nou.

Potrivit România TV, Ionela s-a înscris pe lista de aşteptare în Italia, însă costurile unei astfel de intervenţii chirurgicale se ridică la aproximativ 100.000 euro, la care se adaugă şi alte chetuieli, de transport, cazare şi alte investigaţii medicale. Ionela este mamă a trei copii, iar din cauza bolii a trebuit să renunţe la slujba de educatoare, pe care o iubea foarte mult.

Orice persoană care poate şi doreşte să o ajute pe Ionela Moldovan este rugată să facă donaţii în conturile deschise pe numele tinerei.