SUFERINŢA unui copilaş de numai 4 ani: O BOALĂ RARĂ nu îi dă voie să plângă sau să râdă VIDEO

Un copilaş de numai 4 ani şi jumătate din Cluj trece printr-o dramă teribilă. Micuţul suferă de o boală rară. El nu are voie să plângă şi nici să râdă pentru că orice emoţie îl trimite pe patul de spital. Medicii nu au descoperit cauza, iar singura lui şansă ar fi să se trateze în Londra unde ar putea face analize amănunţite, dar familia nu are încă banii necesari, informează România TV.

17 nov. 2013, 14:13
SUFERINŢA unui copilaş de numai 4 ani: O BOALĂ RARĂ nu îi dă voie să plângă sau să râdă VIDEO

Orice emoţie puternică îi provoacă dureri groaznice, crize şi alergii la alimente lui Mihăiţă. El visează însă la o copilărie normală.

„El cunoaşte faptul că nu are voie să râdă sau să plângă. Crizele se manifestă prin blocarea stomacului şi a intestinului gros şi subţire. Septicemiile se tratează cu antibiotic, iar el reacţionează doar la unul singur”, a spus Cristian Iordache, tatăl lui Mihăiță.

Din păcate crizele băieţelului sunt tot mai dese, iar în ultima lună a ajuns de patru ori la spital.

„Zile grele pline de plâns, zile în care a refuzat să vorbească. După patru zile de plâns şi stop cardiorespirator a deschis ochii şi mi-a zis: Mami să nu mai plângi că eu nu o să mor”, a adăugat Bianca Iordache, mama micuţului.

Băieţelul are însă o sanşă la o viaţă normală dacă va ajunge la un spital din Londra. Aici, investigaţiile costă peste 50.000 de euro, bani pe care părinţii nu îi au.

„Vom merge în Londra la începutul lunii decembrie. Mai sunt câteva mii de euro de strâns, dar până atunci cred că vom rezolva problema financiară. O zi de terapie intensivă poate să ajungă şi la 5.000 de euro”, a spus tatăl copilului.

Numărătoarea inversă a început, iar băiatul este programat la spitalul din Londra pentru investigaţii. Pe 9 decembrie va pleca, dacă părinţii vor reuşi să strângă suma necesară.

Citeşte şi Un nou caz UIMEŞTE lumea medicală: Un băieţel NU POATE SIMŢI DUREREA. Cum este posibil