SULEYMAN MAGNIFICUL. Anunţ neaşteptat pentru fanii serialului: „E gravidă”

SULEYMAN MAGNIFICUL. Actrita Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, se pregateste sa devina mamica, la nici sase luni de la divortul de antrenorul de fitness Erdinc Bekiroglu.

28 mai 2014, 15:17
SULEYMAN MAGNIFICUL. Anunţ neaşteptat pentru fanii serialului: „E gravidă”

SULEYMAN MAGNIFICUL. Familia lui „Suleyman Magnificul” se mareste. Potrivit presei din Turcia, actrita Pelin Karahan, interpreta frumoasei Mihrimah, fiica sultanului si sotia lui Rustem Pasa, ar fi gravida. Pelin, care s-ar afla in prima luna de sarcina, a aflat vestea ca va fi mamica la doar sase luni de la divortul de antrenorul de fitness Erdinc Bekiroglu. Tatal bebelusului este fotbalistul Bedri Guntay, cu care „sultana” se iubeste de doar doua luni.

„Sultana Mihrimah” din Suleyman Magnificul e gravida!Sunt gravida! Trebuie neaparat sa ma marit!”, le-ar fi marturisit actrita apropiatilor. Problema este ca, in Turcia, legea spune ca intre divort si urmatoarea casatorie trebuie sa treaca cel putin 300 de zile, or, in cazul lui Pelin, nu au trecut nici 200. Ramane de vazut acum daca vedeta din „Suleyman Magnificul” va ruga autoritatile turce sa ii dea o derogare pentru a se putea marita mai repede.