SULEYMAN MAGNIFICUL are „harem” printre vedetele noastre: Veste BOMBĂ pentru fanii serialului de la Kanal D

SULEYMAN MAGNIFICUL: Prezente în direct la Teo Show, Minodora, Paula Chirilă, Ionuţ de la Provincialii, dansatoarea Jasmine şi cântăreaţa Mirela Radu, au dezvăluit publicului telespectator dependenţa lor fată de celebrul serial, dar şi cum se manifestă aceasta.

25 mart. 2014, 10:56
SULEYMAN MAGNIFICUL are „harem” printre vedetele noastre: Veste BOMBĂ pentru fanii serialului de la Kanal D

SULEYMAN MAGNIFICUL: Fetele au comentat pe baza evenimentelor care se petrec în serial şi s-au pus în rolul personajelor. „Şi eu aş fi stat cu privirea în pământ dacă eram în locul lui Hurrem când a trecut Suleyman pe langă ea”, a răspuns Minodora, potrivit Click.

Ionuţ a fost primul care a recunoscut că debutul serialului îl face să uite de lumea înconjurătoare. „Dacă copii nu mănâncă pană începe SULEYMAN MAGNIFICUL aia e. Trebuie să aştepte să se termine serialul.” a declarat în glumă artistul.

Jasmine a avut un moment artistic în tema emisiunii, încântând cu un dans oriental.

Vedetele au suspinat după un actor al serialului, Burak Özçivit, pe care toate îl admirau pentru frumuseţea lui. Paula Chirilă a fost însă cea care le-a adus pe fete cu picioarele pe pământ: „Din păcate fetelor e în echipa lui Ricky Martin şi George Michael… Ce să-i faci, toţi bărbaţii buni sunt luaţi.”

Cel mai mare fan SULEYMAN MAGNIFICUL este însă doctorul Nicolae Bacalbaşa. „Este cel mai bun serial care l-am văzut. Este perfect făcut… este ca un butoi fără o doagă scurtă. Mă regăsesc cel mai mult în personajul Ibrahim.”

O filmare din timpul unui eveniment monden a scos la iveală încă o serie de admiratori ai serialului, de această dată bărbaţi.

Cezar Ouatu: ” Îmi place extraordinar de mult Suleyman.”

Andrei Nourescu:” M-am uitat din curiozitate, dar a fost interesant”

What’s Up : „Care? Suleyman Magnificul? Vezi că îi ştiu numele complet!”, a declarat cu zâmbetul pe buze ântăreţul.

 

Feriha va juca in Suleyman Magnificul! HAZAL KAYA a confirmat ca va face parte din distributia serialului 

Actrita in varsta de 23 de ani a confirmat ca va juca in ultima serie a serialului Suleyman Magnificul.
Hazal Kaya nu a dezvaluit inca si ce rol va interpreta in serialul de succes turcesc, insa presa tabloida din Turcia ar fi aflat ca mignona actrita va da viata unei cadane de care printul Mustafa se va indragosti nebuneste.

Deocamdata pe Hazal Kaya o puteti urmari in serialul Feriha unde joaca alaturi de Vahide Godrum, actrita ca va interpreta rolul sultanei mama in seria a patra a serialului Suleyman Magnificul.

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuieste in Istanbul, impreuna cu parintii si cei doi frati ai sai. Ea provine dintr-o familie saraca, dar invata foarte bine si are ambitii mari. Tatal ei, RızaYılmaz (Metin Çekmez), este portar in Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este menajera.