SULEYMAN MAGNIFICUL: „Boierul Malkocoglu” cucereste lumea cu shaorma

SULEYMAN MAGNIFICUL: Actorul Burak Ozcivit, interpretul boierului Bali Malkocoglu, din “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, este la fel de ambitios precum personajul sau din serial. Desi au trecut doar cateva luni de cand si-a deschis shaormeria din centrul Istanbulului, Burak planuieste deja sa se extinda.

14 apr. 2014, 14:56
SULEYMAN MAGNIFICUL: „Boierul Malkocoglu” cucereste lumea cu shaorma

SULEYMAN MAGNIFICUL: Burak Ozcivit a dat lovitura, nu doar cu rolul pe care il interpreteaza in „Suleyman Magnificul”, ci si cu restaurantul pe care l-a deschis acum cateva luni. La „Bali Bey Doner” e intotdeauna plin de clienti si, mai ales, de cliente. Oamenii vin roiuri-roiuri nu doar pentru a testa saorma ori chebapul pregatite in localul lui „Malkocoglu”, dar si pentru a se intalni cu preferatul lor. Bucuros sa descopere ca afacerea se bucura de succes, actorul s-a gandit acum ca n-ar fi rau sa se extinda.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Nu viseaza, insa, la doua-trei localuri, ci la 40, deschise pe tot teritoriul Turciei, dar si prin vecini. Dupa ce  dat lovitura la Istanbul, Burak se gandeste sa isi duca prima oara saormele in Anatolia, cele dintai restaurante din aceasta zona urmand a fi deschise la vara. Din 2015, interpretul lui Malkocoglu spera sa faca afaceri si in Kuwait, Arabia Saudita si Dubai, unde este foarte iubit de localnici. Dragostea actorului Burak Ozcivit pentru domeniul gastronomic nu este intamplatoare. Turcul a mostenit-o de la strabunicul, bunicul si tatal sau, care au avut, de cand se stiu, ba macelarii, ba saormerii. Cand era pusti, chiar si Burak isi ajuta rudele, pregatind carnea pentru saorma ori chebap.