SULEYMAN MAGNIFICUL: Cea mai tristă veste pentru fanii serialului VIDEO

SULEYMAN MAGNIFICUL. Serialul "Suleyman magnificul: Sub domnia iubirii" s-a terminat în Turcia pe 11 iunie, însă producătorii vor să le facă o surpriză fanilor şi să realizeze un film care să prezinte viaţa sultanului Suleyman, anunţă trendus.com, citat de tvmania.ro.

25 iun. 2014, 09:13

SULEYMAN MAGNIFICUL. Conform sinemalar.com, actorii principali, Halit Ergenç, Selma Ergeç şi Meryem Uzerli, vor începe filmările în luna august, pelicula urmând a fi lansată la anul. Chiar dacă Meryem a părăsit distribuţia la sfârşitul sezonului trei, cei care au realizat serialul au vrut neapărat ca ea să apară în adaptarea pe marile ecrane.

Până în acest moment, actorii mai sus menţionaţi nu au dat nicio declaraţie cu privire la acest proiect, dar, într-un fel sau altul, actorul Halit Ergenç a confirmat zvonurile când a apărut, recent, tot cu barbă mare la o gală, deşi filmările s-au terminat.

La noi „Suleyman magnificul: Sub domnia iubirii” a luat o pauză până la toamnă, când postul Kanal D va difuza ultimele episoade ale serialului.

SULEYMAN MAGNIFICUL.  Filmarile pentru “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii!”, serialul care a cucerit o lume intreaga, au ajuns la final. Cum era de asteptat, evenimentul a fost sarbatorit cu o petrecere “in familie”, de la care nu a lipsit un tort decorat cu chipul sultanului, interpretat in film de cuceritorul Halit Ergenc.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Adio, Suleyman Magnificul! Filmarile pentru cel mai iubit serial al momentului au ajuns la final.  “Sultanul” si-a varat sabia in teaca, “printii” au lasat deoparte scuturile frumos impodobite, iar “cadanele” si-au varat in cufere straiele din matase si bijuteriile scumpe. Deloc surprinzator, dupa filmarea ultimei scene si realizarea unui “selfie” de grup, toti cei care au trudit vreme de aproape trei ani pe platourile lui “Suleyman Magnificul” au dat o petrecere de adio, de la care nu a lipsit un tort urias, decorat cu chipul sultanului.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Cheful inceput la studiouri, a continuat mai apoi la un local cochet din cartierul Beyoğlu. Actorul Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, a venit impreuna cu sotia sa, frumoasa Berguzar Korel. Desi a parasit de mult distributia serialului, Okan Yalabik, interpretul lui Ibrahim Pasa, a tinut sa le fie alaturi colegilor alaturi de care a cunoscut celebritatea. Imbracat in haine largi, care nu au reusit sa ii ascunda burtica, si afisand o barba chiar mai stufoasa decat cea pe care o avea in serial, „Ibrahim” a parut trist.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Spre deosebire de el, “printii” Selim ( interpretat de Engin Ozturk), Baiazid (Aras Bulut Iynemli), si Cihangir (Tolga Saritas) au fost intr-o dispozitie de zile mari. Bucurosi ca au reusit sa duca la bun sfarsit acest proiect grandios, cei trei actori au dat iama in bauturile alcoolice, astfel ca, la finalul chefului, cei trei au iesit din local impleticindu-se, spre amuzamentul jurnalistilor, adunati “snop” in parcare.