SULEYMAN MAGNIFICUL: Povestea de iubire a lui Ibrahim-Paşa

SULEYMAN MAGNIFICUL: Okan Yalabik, interpretul lui Ibrahim-Paşa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, e mai îndrăgostit ca niciodată şi chiar face planuri de nuntă.

05 nov. 2013, 11:42
SULEYMAN MAGNIFICUL: Povestea de iubire a lui Ibrahim-Paşa

SULEYMAN MAGNIFICUL: Din câte se pare, Yalabik are mare priza la dive, alături de care, din păcate, rar rezistă mai mult de un an. De exemplu, în perioada 2003-2004, interpretul lui Ibrahim-Pasa s-a iubit cu frumoasa Gamze Ozcelik, o blondă ambiţioasă care a câştigat Elite Model Look în 1999, apoi s-a orientat către actorie şi televiziune, devenind prezentatoarea emisiunilor-concurs PopIdol şi Turkstar.

Dupa Gamze, a urmat actriţa Begum Birgoren (2004-2005), apoi actriţa Hande Sora (2009-2010). De altfel, cu aceasta din urmă, Okan a fost cât pe ce să se însoare, dar a renunţat la a face acest pas, spre marea uimire a fanilor.

Culmea, ruptura s-a produs când Yalabik a început să joace în „Suleyman Magnificul” şi a cunoscut-o pe frumoasa Selma Ergec, interpreta sultanei Hatice, cu care se zice că s-ar fi iubit pasional. Idila a fost, însă, dezminţită de actriţă, chiar dacă gura lumii susţine că Selma a minţit poate de teamă să nu îşi supere noul amorez, poate pentru că vrea să îl pedeapsească pe Okan, care a lăsat-o cu ochii în soare.