SULEYMAN MAGNIFICUL: Sultana Hurrem, amor „incestuos” cu prinţul Selim

SULEYMAN MAGNIFICUL: Filmarile pentru serialul "Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” s-au incheiat, dar istorioare picante despre actorii din rolurile principale continua sa apara. Cea mai noua astfel de barfa ii are ca protagonisti pe Meryem Uzerli, cea dintai interpreta a sultanei Hurrem, si Engin Ozturk, interpretul printului Selim.

12 iun. 2014, 08:22
SULEYMAN MAGNIFICUL: Sultana Hurrem, amor „incestuos” cu prinţul Selim

SULEYMAN MAGNIFICUL: Cica intre cei doi artisti, de altfel de varste apropiate, s-ar fi infiripat o frumoasa si tainica poveste de dragoste. Asa sustin, sus si tare, surse de pe platourile de filmare, desi este putin probabil ca „sultana Hurrem” la tinerete sa se fi amorezat de „fiul Selim” la maturitate in timpul lucrului la serial. Nu de alta, dar Meryem a disparut din distributie pe cand Engin nici nu incepuse se joace. Sa zicem, inca, ca lucrurile stau chiar asa cum sustin informatorii de pe platourile de filmare, iar cei doi actori ar fi apucat sa se cunoasca si sa se imprieteneasca inainte ca Meryem sa fuga in Germania, pentru a-si trata depresia si apoi pentru a o aduce pe lume pe fetita ei, Lara.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Sa zicem si ca povestea de dragoste ar fi de data recenta, iar „Hurrem” si „Selim” s-ar da peste cap sa isi tina amorul la secret, departe de jurnalistii amatori de senzational, in conditiile in care ei insisi sunt la mii de kilometri unul de celalalt, respectiv Meryem, in Germania, iar Engin, in Turcia. Potrivit barfitorilor, pe cei doi artisti i-ar lega sentimente profunde, iar „printul” ar fi reusit ceea ce parea imposibil. Adica, ar fi convins-o pe Meryem sa ii permita barbatului care a lasat-o gravida sa o vada pe fetita lor, Lara. Acesta ar fi si unul dintre motivele pentru care, in iulie, actrita ar veni in Turcia: pe de o parte, sa ii permita afaceristului Can Ates sa isi cunoasca fiica, iar pe de alta, sa il vada pe Engin, cu care se zvoneste ca ar urma chiar sa joace si intr-un film.

Tot gura lumii sustine ca productia cu pricina l-ar avea ca producator pe Timur Savci ( “taticul” serialului “Suleyman Magnificul”), iar Ozturk este favorit la rolul principal masculin. Vestea, insa, nu i-a prea incantat pe fanii fostei “sultane Hurrem”, care sustin ca aceasta ar forma un cuplu mult mai frumos, cel putin pe micul ecran, cu “sultanul Suleyman Magnificul” Halit Ergenc ori cu Catagay Ulusoy, interpretul lui Emir” din serialul “Feriha”.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Adio, Suleyman Magnificul! Filmarile pentru cel mai iubit serial al momentului au ajuns la final.  “Sultanul” si-a varat sabia in teaca, “printii” au lasat deoparte scuturile frumos impodobite, iar “cadanele” si-au varat in cufere straiele din matase si bijuteriile scumpe. Deloc surprinzator, dupa filmarea ultimei scene si realizarea unui “selfie” de grup, toti cei care au trudit vreme de aproape trei ani pe platourile lui “Suleyman Magnificul” au dat o petrecere de adio, de la care nu a lipsit un tort urias, decorat cu chipul sultanului.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Cheful inceput la studiouri, a continuat mai apoi la un local cochet din cartierul Beyoğlu. Actorul Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, a venit impreuna cu sotia sa, frumoasa Berguzar Korel. Desi a parasit de mult distributia serialului, Okan Yalabik, interpretul lui Ibrahim Pasa, a tinut sa le fie alaturi colegilor alaturi de care a cunoscut celebritatea. Imbracat in haine largi, care nu au reusit sa ii ascunda burtica, si afisand o barba chiar mai stufoasa decat cea pe care o avea in serial, „Ibrahim” a parut trist.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Spre deosebire de el, “printii” Selim ( interpretat de Engin Ozturk), Baiazid (Aras Bulut Iynemli), si Cihangir (Tolga Saritas) au fost intr-o dispozitie de zile mari. Bucurosi ca au reusit sa duca la bun sfarsit acest proiect grandios, cei trei actori au dat iama in bauturile alcoolice, astfel ca, la finalul chefului, cei trei au iesit din local impleticindu-se, spre amuzamentul jurnalistilor, adunati “snop” in parcare.