SULEYMAN MAGNIFICUL: „Sultana Mihrimah” e gravidă

SULEYMAN MAGNIFICUL: Actrita Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, se pregateste sa devina mamica, la nici sase luni de la divortul de antrenorul de fitness Erdinc Bekiroglu.

23 mai 2014, 19:16

SULEYMAN MAGNIFICUL: Familia lui „Suleyman Magnificul” se mareste. Potrivit presei din Turcia, actrita Pelin Karahan, interpreta frumoasei Mihrimah, fiica sultanului si sotia lui Rustem Pasa, ar fi gravida. Pelin, care s-ar afla in prima luna de sarcina, a aflat vestea ca va fi mamica la doar sase luni de la divortul de antrenorul de fitness Erdinc Bekiroglu. Tatal bebelusului este fotbalistul Bedri Guntay, cu care „sultana” se iubeste de doar doua luni.Sunt gravida! Trebuie neaparat sa ma marit!”, le-ar fi marturisit actrita apropiatilor. Problema este ca, in Turcia, legea spune ca intre divort si urmatoarea casatorie trebuie sa treaca cel putin 300 de zile, or, in cazul lui Pelin, nu au trecut nici 200. Ramane de vazut acum daca vedeta din „Suleyman Magnificul” va ruga autoritatile turce sa ii dea o derogare pentru a se putea marita mai repede.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Hurrem a născut în acest an

Actrita Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa, care a primit numele Lara.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Vestea cea mare a fost data chiar de Meryem, care nu a rezistat tentatiei de a fotografia manuta copilei, care o strange cu putere de deget. “Bine ai venit pe lume, draga mea Lara Uzerli!”, i-a urat actrita copilei, punand capat doar din cateva cuvinte barfelor care spuneau ca bebelusul va purta numele de familie al tatalui, afaceristul Can Ates. “Ii multumesc lui Allah ca mi te-a trimis si ca esti sanatoasa! Ii mai multumesc Atotputernicului si pentru ca mi-a dat puterea sa te apar de toate relele de pana acum- esti in viata. Acesta este cel mai mare dar pe care il puteam primi”, a mai spus interpreta sultanei Hurrem, facand aluzie la  un moment trist de anul trecut, cand fostul iubit si barbatul cu care a fost conceputa micuta, omul de afaceri Can Ates, i-a cerut sa avorteze pe motiv ca el are suficienti copii (n.r. doi , din relatii anterioare).

Cum actrita a refuzat, cei doi s-au despartit, iar Meryem, ranita si dezamagita, a trecut printr-o depresie teribila, care a dus-o la un pas de sinucidere. Din fericire, Uzerli a cerut ajutor specializat si a izbutit sa depaseasca momentul de criza. Fericita ca, in sfarsit, isi poate strange la piept fetita, “sultana Hurrem” a tinut sa ii multumesca prietenei sale, Ana, care i-a fost alaturi la nastere, dar si parintilor, prietenilor si colegilor care i-au fost alaturi in clipele cele mai grele. Niciun cuvant, insa, despre Can, care, in ultimele saptamani, si-a dat seama ca a facut o greseala cat casa si s-a declarat dornic sa recunoasca fetita, dar si sa faca parte din viata acesteia.