SULEYMAN MAGNIFICUL ţine în casă 200 de milioane de oameni în fiecare seară

SULEYMAN MAGNIFICUL: Filmele şi serialele care provin din ţara lui "Suleyman Magnificul" câştigă teren, în momentul de faţă fiind difuzate, în prime-time, în 53 de ţări. "Locomotiva" acestei nebunii este carismaticul Halit Ergenc, actorul care a dat viaţă unor personaje memorabile: sultanul Suleyman, din serialul "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" şi omul de afaceri Onur Aksal, din serialul "O mie si una de nopţi".  

20 mart. 2014, 09:09
SULEYMAN MAGNIFICUL ţine în casă 200 de milioane de oameni în fiecare seară

SULEYMAN MAGNIFICUL: Serialele turcesti au ajuns si in America Latina, unde calca in picioare concurenta, scrie enational.ro. Telenovelele  produse in Mexic, Argentina ori Venezuela nu mai sunt la mare cautare, amatorii de povesti de dragoste preferand acum filmele din patria lui „Suleyman Magnificul„. De cateva saptamani, un post de televiziune din Chile difuzeaza „O mie si una de nopti”, serialul pe ale carui platouri s-au cunoscut si indragostit Halit Ergenc si cea care avea sa ii devina sotie, Berguzar Korel.

Citeşte şi Românii s-au uitat la Suleyman Magnificul în seara ruperii USL

Povestea de dragoste dintre omul de afaceri Onur Aksal si arhitecta  Sehrazat Evliyaoglu i-a dat gata pe chilieni, care sunt gata sa puna de-o petitie si sa ceara difuzarea filmului in fiecare seara. Mai mult decat atat, latino-americancele par sa se fi indragostit iremediabil de actorul turc, pe care il cheama in vizita in tara lor.

Citeşte şi Fanii serialului SULEYMAN MAGNIFICUL sunt ÎNGROZIŢI. Halit Ergenc, în pericol de moarte

Suleyman Magnificul” este, de departe, cel mai de succes serial produs in Turcia. A doborat recorduri de audienta in foarte multe tari. Nu trebuie scapat din vedere faptul ca, in momentul de fata,  serialele turcesti se difuzeaza in prime time, in 52-53 de tari, ceea ce inseamna ca seara de seara, 200 de milioane de oameni stau cu ochii pe Turcia si pe actorii din aceasta tara”, a declarat İzzet Pinto, cel mai versat exportator de seriale turcesti.