SULEYMAN MAGNIFICUL: Sultana Hurrem se bate iar cu Firuze pentru supremaţie

SULEYMAN MAGNIFICUL. "Fani ai lui Meryem Uzerli, uniti-va si nu permiteti ca sultana voastra preferata sa ajunga pe locul 2!”. Asa suna apelul lansat de cei mai infocati admiratori ai roscatei, care o vor desemnata „Cea mai buna actrita din Turcia”.

18 dec. 2013, 15:26

SULEYMAN MAGNIFICUL. Frumoasa Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, este la doar un pas de castigarea titlului de cea mai buna actrita din Turcia. Pentru ca posibilitatea sa se transforme in certitudine nu e nevoie decat de un singur lucru. Respectiv, ca admiratorii ei infocati sa intre pe site-ul beauty-around.com si sa o voteze. Batalia se da intre 54 de actrite talentate si foarte frumoase, pe care telespectatorii din Romania le cunosc bine fie din serialul „Suleyman Magnificul”, fie din alte productii turcesti difuzate in Romania de catre Kanal D. Pana in momentul de fata, „sultana Hurrem” conduce in clasament cu peste 57.000 de voturi, scrie enational.ro.

SULEYMAN MAGNIFICUL: Meryem s-a retras din „Suleyman maginificul” la sfarsitul seriei a treia, iar producatorii au fost nevoiti sa o inlocuiasca. Frumoasa actrita roscata, care s-a despartit de iubitul ei si tatal viitorului copil, a plecat chiar din Turcia, in Germania, tara unde locuieste familia ei. Meryem este insarcinata in opt luni, iar la inceputul anului viitor va deveni mama, insa roscata se gandeste sa se intoarca cat de curand pe platourile de filmare, numerosi producatori turci facandu-i diverse oferte, scrie Kanald.ro.

De curand, si actrita Nur Fettahoglu a anuntat ca este gravida. Nur o interpreteaza pe sultana Mahidevran, una dintre cadanele lui SULEYMAN MAGNIFICUL si mama printului Mustafa, mostenitorul tronului sultanului. Daca in film, Nur joaca rolul unei sultane vesnic nefericite, macinate de ura pentru Hurrem si iubirea neimpartasita pentru sultan, in viata reala, ea este implinita si fericita. Nur s-a casatorit la sfarsitul lunii octombrie cu un om de afaceri turc si acum este gravida. Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, Nur are 33 de ani si si-a anuntat colegii din Suleyman Magnificul, fericita, ca va deveni mama. Actrita nu a spus insa daca va renunta la serial sau cat va continua sa joace insarcinata în SULEYMAN MAGNIFICUL.