Sulfina Barbu, noul preşedinte al PDL Sector 3: Avem ca obiectiv câştigarea alegerilor locale din 2016

Un rezultat bun la alegerile europarlamentare din 2014 şi câştigarea alegerilor locale din 2016 reprezintă principalele obiective ale democrat-liberalei Sulfina Barbu, aleasă luni preşedinte al organizaţiei PDL din acest sector, potrivit Mediafax.

21 oct. 2013, 18:24
Sulfina Barbu, noul preşedinte al PDL Sector 3: Avem ca obiectiv câştigarea alegerilor locale din 2016

Ea a spus că organizaţia PDL Sector 3 a fost ‘greu încercată’ şi îşi doreşte ca aceasta să se ridice la nivelul din perioada 2004-2012, când se situa între primele zece organizaţii din ţară, ‘ceea ce nu se întâmplă acum’.

‘Principalul obiectiv: reconstruirea organizaţiei, un scor bun la europarlamentare – peste 20% şi, bineînţeles, cea mai importantă ţintă vizează alegerile locale din anul 2016, alegeri locale în care sper să reconvingem electoratul din Sectorul 3 că PDL este partidul care a modernizat Sectorul 3 şi amintesc cele două mandate ale lui Liviu Negoiţă, care a fost preluat ca model în foarte multe autorităţi locale pentru că efectiv a modernizat acest sector’, a afirmat Sulfina Barbu.

Ea va fi ajutată de doi prim-vicepreşedinţi: Cristian Rădulescu, responsabil cu strategii şi comunicare, şi Ion Anghel – pentru politici publice.

În funcţia de secretar general a fost ales Bogdan Daniel. De asemenea, organizaţia va avea opt vicepreşedinţi: Constantin Cărbunaru (Departamentul pentru Strategii şi Relaţii Politice), Adriana Săftoiu (Departamentul Imagine, Comunicare, Relaţii cu mass-media, purtător de cuvânt), Marius Nicolae Stoian (Departamentul pentru politici economice, mediu de afaceri şi fonduri europene), Andrei Dinculescu (Departamentul pentru politici sociale, relaţii cu sindicate, patronate, organizaţii, neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni), Vasile Dobranici (Departamentul pentru politici privind administraţia publică, justiţie, siguranţă naţională, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului), Mihai Balota (Departamentul pentru politici în agricultură, silvicultură, mediu, dezvoltare rurală), Mihai Voicu (Departamentul pentru politici, educaţie, cercetare, cultură, culte, minorităţi şi sport), Nicolae Galie (Departamentul pentru politici în sănătate).

La eveniment au fost prezenţi preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga, prim-vicepreşedinţii Cătălin Predoiu şi Anca Boagiu, vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.