Sulfina Barbu: Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, miercuri, că Mihai Stănişoară, care a trecut la PNL, este "un alt oportunist" şi este convinsă că "PDL va supravieţui fără acesta şi fără cei care vor decide să plece la putere".

06 mart. 2013, 11:44
Sulfina Barbu: Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum

Sulfina Barbu a spus că Stănişoară lasă în urmă o organizaţie PDL Mehedinţi "slăbită".

"Din păcate, în momentul în care partidul este în opoziţie, se vede exact cine este alături de acest partid. Consider că Mihai Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum şi sunt convinsă că PDL va supravieţui fără Mihai Stănişoară şi fără cei care vor decide să plece la putere. Regret că lasă în urmă o organizaţie slăbită, organizaţia de Mehedinţi, dar sunt oameni în această organizaţie care vor reconstrui ce a stricat domnul Stănişoară", a spus Sulfina Barbu, potrivit Mediafax.

Mihai Stănişoară şi-a dat demisia miercuri din PDL şi a trecut la PNL"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor. Am luat decizia de a veni alături de PNL într-un moment în care PNL are multe responsabilităţi şi mult de muncă. Mie nu mi-a fost niciodată frică de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener onest, sincer, corect, loial şi performant", a spus Stănişoară, care a făcut anunţul într-o conferinţă de presă, alături de liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

Sulfina Barbu a spus că Stănişoară lasă în urmă o organizaţie PDL Mehedinţi „slăbită”.

„Din păcate, în momentul în care partidul este în opoziţie, se vede exact cine este alături de acest partid. Consider că Mihai Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum şi sunt convinsă că PDL va supravieţui fără Mihai Stănişoară şi fără cei care vor decide să plece la putere. Regret că lasă în urmă o organizaţie slăbită, organizaţia de Mehedinţi, dar sunt oameni în această organizaţie care vor reconstrui ce a stricat domnul Stănişoară”, a spus Sulfina Barbu, potrivit Mediafax.

Mihai Stănişoară şi-a dat demisia miercuri din PDL şi a trecut la PNL„Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor. Am luat decizia de a veni alături de PNL într-un moment în care PNL are multe responsabilităţi şi mult de muncă. Mie nu mi-a fost niciodată frică de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener onest, sincer, corect, loial şi performant”, a spus Stănişoară, care a făcut anunţul într-o conferinţă de presă, alături de liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 – 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.