Suma colosală care va fi generată de meciul Elon Musk – Mark Zuckerberg, din cușca MMA. Dana White a dat verdictul

Lupta din cușca MMA dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg nu este o informație falsă, avertizează șeful UFC. Cei doi superbogați sunt „cât se poate de serioși" când spun că vor să-și care pumni în octogon, susține Dana White.

23 iun. 2023, 20:59
Suma colosală care va fi generată de meciul Elon Musk – Mark Zuckerberg, din cușca MMA. Dana White a dat verdictul

Elon Musk (51 de ani) i-a lansat provocarea lui Mark Zuckerberg (39 de ani), pe Twitter.

Show-ul va fi transmis live, contra cost, în sistem pay-per-view, a anunțat președintele UFC, joi, 23 iunie, pentru TMZ Sports.

„Mark Zuckerberg m-a contactat primul şi a spus ‘vorbeşte serios?’”, a declarat White.

Când promotorul UFC l-a contactat pe Musk, CEO-ul Tesla i-a spus: „Da, vorbesc serios”.

Dana White a declarat că se află deja „în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul.

„Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a comentat Dana White.

În timp ce un pay-per-view standard a UFC costă 80 de dolari, White a dezvăluit că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

Cel mai bănos show pay-per-view din lume a fost meciul dintre Conor McGregor și Floyd Mayweather, din 2017, a anunțat Dana White. Spectacolul a generat încasări de 600 de milioane de dolari. Americanul a luat 275 de milioane de dolari, iar adversarul său 85 de milioane de dolari.

În opinia lui Dana White, confruntarea dintre Musk, fondatorul Tesla, patron la Twitter vs. Zuckerberg, șeful Meta, fondatorul Facebook, proprietar al Instagram, va genera o sumă astronomică.

„Cred că (suma) se triplează [n.r. – faţă de meciul Mayweather-McGregor]”, a declarat el.

„Nu există limită pentru ceea ce poate face acest lucru”, a adăugat White.

Ce vor face cu banii câștigați în cușcă Elon Musk și Mark Zuckerberg

Musk și Zuckerberg ar urma să doneze banii câștigați pentru cauze caritabile, a transmis White.

„Nu cred că vreunul dintre ei are nevoie de bani”, a spus White, adăugând că „Aceşti tipi ar strânge sute de milioane de dolari pentru caritate”.

White a refuzat să speculeze când ar putea avea loc lupta, dar a asigurat că este gata să o organizeze.

„Dacă aceşti băieţi vorbesc serioşi, eu organizez lupte pe care oamenii vor să le vadă. Din asta îmi câştig existenţa”, a comentat „boss-ul” UFC.

Musk este cel mai bogat om din lume, iar Zuckerberg pe locul 10. Averea însumată a celor doi este de 340 de miliarde de dolari.