Suma uriașă pe care trebuie s-o plătească o româncă după ce a născut prematur în Norvegia. „N-ai furat, n-ai dat în cap!”

Tânăra a avut un șoc când i-a venit factura acasă, în România.

12 dec. 2023, 13:38
Suma uriașă pe care trebuie s-o plătească o româncă după ce a născut prematur în Norvegia. „N-ai furat, n-ai dat în cap!”

O tânără româncă care a născut la un spital din Norvegia a avut parte de șocul vieții sale. Cât timp a stat în străinătate, femeia a adus pe lume doi copii. Din păcate, cel de-al doilea copil a venit pe lume prematur, iar costurile spitalizării au fost mult mai mari. Cât trebuie să restituie românca acum unității medicale?

Românca a născut prematur într-un spital din Norvegia

O româncă care a născut în Norvegia a avut parte de un șoc când a primit factura de la spitalul unde a adus pe lume cel de-al doilea copil. Deși românii au numai cuvinte de laudă și au fost pe deplin mulțumiți de serviciile medicale din străinătate, această mămică a avut o experiență neplăcută.

După ce s-a întors în țară, femeia a aflat că are de plătit o sumă enormă spitalului. În Norvegia, femeia născuse prematur la 25 de săptămâni și a beneficiat 3 luni de servicii medicale, dar și de două zboruri cu elicopterul. Pentru aceste servicii, ea trebuie să plătească acum… Vezi AICI suma exorbitantă care apare pe factură. Ireal!