Şumudică povesteşte scandalul din Turcia: „M-a sunat nevasta-mea, speriată! Apoi, mama. Ţi-au spart nasul?”

Marius Şumudică pare de-a dreptul invincibil în Turcia. A preluat o echipă care anul trecut abia a scăpat de la retrogradare, iar acum se luptă la primele locuri. Luni a învins cu 2-1, printr-un gol marcat la ultima fază, dar într-un meci pe care l-a controlat cap-coadă.

05 dec. 2017, 08:35

La final au fost incidente, Şumudică a ajuns la conferinţă cu gheaţă la ochi, iar unui translator i-a fost spart nasul. „M-a sunat şi mama aseară, a văzut pe la televizor că aş fi fost lovit, nevasta-mea s-a speriat şi ea. M-a sunat să mă întrebe, ce-ai făcut, ţi-au spart ăia nasul? Nu a fost chiar aşa nebunie cum s-a scris”, a povestit Şumudică pentru Digi Sport.

După 14 runde, fostul campion cu Astra se află pe locul 5 cu Kayserispor, cu 26 de puncte câştigate, la fel ca şi Beşiktaş şi Fenerbahce. Galata e a doua, cu 29 de puncte, iar Istanbul BB e prima, cu 30 de puncte.

„Cum spuneam, nu a fost chiar aşa cum s-a prezentat în presă. După meci, noi am rămas pe teren să ne bucurăm. Imediat după joc am vorbit cu antrenorul lor, cu Safet Susic ne-am felicitat reciproc. Şi a venit unul dintre secunzii de la Alanyaspor şi m-a înjurat. Mă rog… M-am bucurat cu jucătorii, cu staff-ul. Nici n-am avut suporteri la meciul ăsta de teama unor incidente, iar apoi ne-am îndreptat spre cabine. Acolo ne-a aşteptat colegul nervos şi ne-am ciondănit iar. Eu am dat să plec şi a încercat să mă lovească. Ma degrabă cred că a vrut să mă împingă şi m-a zgâriat în zona ochiului, lângă nas.

În spatele meu venise şi Săpunaru, apoi ceilalţi. Au venit şi cei de la Alanyaspor, normal, şi a ieşit aşa, un meleu. În care unul dintre translatorii de la noi a primit un pumn în faţă, nici nu ştie de unde a venit lovitura. El are nasul spart, da. A intervenit poliţia şi s-au liniştit lucrurile. Când a venit patronul nostru la vestiar m-a găsit cu gheaţă la faţă şi îmi curgea sânge de la zgârietură, d-aia o fi spus că am nasul spart. Până la urmă i-am şi înţeles pe cei de acolo, erau foarte supăraţi, nervoşi, au o situaţie grea în clasament, se întâmplă. N-am niciun resentiment …”

Despre meci, Şumudică spune că n-ar fi fost chiar corect un rezultate de egalitate pentru că „am condus cu 1-0, apoi am avut trei ocazii mari, mari. La una a fost bară … Iar golul lor a fost norocos, un şut de la distanţă, l-a lovit pe un jucător în spate şi a sărit peste Lung. Am avut şi noroc să le lipsească doi jucători foarte buni, între care şi Vagner Love. Dar Silvică a apărat foarte bine, iar Săpunaru joacă realmente incredibil. Aseară a fost cel mai bun de pe teren”, a mai povestit Şumudică.

Etapa viitoare, Kayserispor va juca pe teren propriu cu Beşiktaş, meci la care se anunţă un record de spectatori.