Şumudică şi Săpunaru, implicaţi într-o bătaie în Turcia. Antrenorul român s-a ales cu un pumn în faţă

Scene incredibile în Turcia, după meciul câștigat luni seara de echipa lui Șumudică, Kayserispor, 2-1 cu Alanyaspor. Oaspeții s-au impus cu un gol marcat în al treilea minut al prelungirilor, iar cei de la Alanyaspor nu au putut digera înfrângerea.

04 dec. 2017, 20:54
Şumudică şi Săpunaru, implicaţi într-o bătaie în Turcia. Antrenorul român s-a ales cu un pumn în faţă

Eu nu voiam sa vorbesc despre asta, dar daca mă întrebaţi, vă spun că antrenorul lor a venit spre mine. Eu eram cu echipa, aşteptam să plecăm şi a venit la mine şi m-a lovit aici (n.r. sub ochi, lângă nas). Nu am venit în Turcia să fac box, nu am braţe puternice. Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar am minte, aici sunt puternic (aratând spre cap)”, a declarat Marius Şumudică, după meciul Alanyaspor-Kayserispor 1-2.

Imediat după terminarea meciului câştigat de Kayserispor, oameni din staff-ul tehnic al lui Alanyaspor au intrat în vestiarul echipei lui Şumudică, unde au încins o bătaie generală. Săpunaru a fost şi el atacat de jucătorii echipei adverse, iar translatorul lui Şumudică a ajuns la spital (foto sus). A fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei pentru calmarea spiritelor.