Sun Plaza a luat foc! Incendiu puternic la mall-ul din Berceni: oamenilor li s-a spus să-şi abandoneze maşinile! VIDEO

Un incendiu de proporşii a izbucnit dumincă, după ora 16:00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4.

24 nov. 2019, 14:14

UPDATE ORA 18:00. Trei persoane care au fost expuse la fum, în urma incendiului izbucnit duminică după-amiaza în mall Sun Plaza, au fost transportate la spital. ”În total, trei persoane cu expunere la fum au fost transportate la spital”, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE ORA 17:15Dan Paul Iamandi, inspector general IGSU: „Pot sa va spun ca apelul la 112 a venit la 16:17 minute, iar la 16:26 primul echipaj a ajuns la locul interventiei. Au luat foc doua autoturisme. In acest moment, incendiul este lichidat si se face deshumarea in tot mall-ul. Inca nu se cunoaste cauza, urmeaza sa facem cercetari. Nu avem niciun fel de victime, nu a fost nevoie de nicio ingrijire medicala”.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care intervin pentru stingerea incendiului.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbucnit la subsol, de la un autoturism. Din spatele clădirii pot fi observate degajări mai de fum.

Persoanele aflate în mall au fost evacuate.

Reprezentanții ISU București – Ilfov spun că fumul vine din parcarea subterană, la minus 2. Focul a pornit de la o maşină şi s-a extins şi la alte autovehicule. Oamenilor li s-a transmis să-şi abandoneze maşinile în parcarea subterană şi să evacueze clădirea.

Toate persoanele care erau în parcare au fost evacuate și nu sunt persoane rănite. Pompierii acționează la ora transmiterii știrii, nu se mai observă flacără, potrivit ISU BIF.

Civilii au preluat dirijarea traficului în zonă, pentru ca pompierii să poată interveni.