Sunt devastaţi pe dinăuntru. Durerea care îţi macină sufletul, conform zodiei

Fiecare zodie are slăbiciunile ei, citiţi previziunile pentru fiecare zodie.

06 feb. 2018, 13:52
Sunt devastaţi pe dinăuntru. Durerea care îţi macină sufletul, conform zodiei

1. Berbec

Nu sunt în apele lor pentru că au suferit un accident sau au o boală care îi impiedică să fie la fel de energici ca întotdeauna. Devin triști și irascibili și au nevoie de prieteni înțelegători lângă ei care să-i ajute să treacă peste momentul greu. 

2. Taur

Taurii merg pe idea că atunci când zămbesc, nimeni nu-și va da seama cum se simt cu adevărat. Taurii se încăpățânează să nu fie triști, dar pot cădea în butoiul cu melancolie atunci când au epuizat toate soluțiile care au dat greș.

3. Rac

Atunci când un Rac suferă, durerea este profundă și se vindecă extrem de lent. Racii suferă mult dacă cineva drag lor nu este bine. Suferă un timp îndelungat, așa că au nevoie de înțelegere și de răbdare din partea celor din jur.

4. Gemeni

Gemenii sunt extrem de vorbăreți, așa că folosesc comunicarea pentru a uita de durerea din suflet. Dacă încearcă prea mult să scape de tristețe, vor fi extenuați și de neconsolat. În acel moment, au nevoie de odihnă.

5. Leu

Ai face bine să nu le atingi lucrurile. Leii adoră să aibă lucruri frumoase și să se laude cu ele. Dacă unele dintre ele sunt stricate sau furate, sunt copleșiți de tristețe și de furie.

6. Fecioară

Fecioarele urăsc atunci când planurile lor nu ies așa cum trebuie din cauza altora și detestă mizeria și dezordinea care îi face de-a dreptul triști. Se pot îmbolnăvi serios dacă pierd controlul situației.

7. Balanță

Balanțele plâng și sunt triste atunci când își doresc asta, dar vor fi din nou vesele a doua zi. Se pare că Balanțele pot să-și controleze mereu emoțiile, dar nu e chiar așa. Plâng strașnic și apoi sunt din nou fericiți și emană pozitivitate.

8. Scorpion

Sunt extrem de romantici, așa că plâng pierderea unei persoane dragi sau după ce se despart de partener și îi impresionează chiar evenimentele triste din lume. E posibil să se rănească singuri dacă nu sunt supravegheați.

9. Săgetător

Săgetătorii sunt persoane extrem de sceptice și se bazează pe umor pentru a se menține veseli și optimiști. Sunt devastați atunci când o persoană dragă lor nu e bine și vor deveni neobișnuit de tăcuți.

10. Capricorn

Capricornii fac planuri pe termen lung și sunt extrem de triști și de dezamăgiți atunci când planurile lor nu au fost îndeplinite sau cineva drag nu îi sprijină.

11. Vărsător

Atunci când încerci să faci un Vărsător să se lege de o persoană sau să se mulțumească cu ceea ce i se dă, atunci va deveni trist și abătut. Au nevoie de o vacanță ca să-și revină.

12. Pești

Peștii se întristează singuri. Adoptă comportamente autodistructive și încep relații care le dăunează. Au nevoie de dragoste atunci când sunt triști și să nu fie judecați pentru alegerile lor fără sens.