„Sunt însărcinată în 7 luni”. Ce prezentatoare TV a făcut ANUNŢUL SOC

Roxana Vasniuc este insarcinata in sapte luni si are planuri de nunta.

21 ian. 2015, 18:07
„Sunt însărcinată în 7 luni”. Ce prezentatoare TV a făcut ANUNŢUL SOC

In primavara anului trecut, Roxana Vasniuc trecea printr-o perioada foarte grea. Isi pierduse serviciul, se despartise de iubit si ajunsese sa isi cheltuiasca si toate economiile.

Insa, atunci cand nimic bun nu parea sa se mai intample, soarele a rasarit si pe strada frumoasei blondine. In vara, ea s-a cuplat cu Ionut, un tanar instarit si aratos, de care s-a indragostit imediat. Cei doi locuiesc deja impreuna si au planuri serioase. Ba mai mult, Roxana a preferat sa stea departe de ochii presei in ultima vreme, pentru a-si proteja relatia, dar si pentru a tine ascuns cat mai mult timp ceea ce se intampla in viata ei.

Contactata telefonic, Roxana a fost uimita ca i-am descoperit secretul, marturisind intr-un final ca va aduce pe lume un copil peste numai doua luni:

„Da, sunt insarcinata. Traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea. Am 30 de ani si de abia acum am reusit sa plang de fericire. Nu mi-a fost rau in primele trei luni, nu m-am ingrasat mult si am acelasi program ca si inainte. Am tinut secret pana acum si nici macar prietenii nu stiu. Le-am spus doar celor foarte apropiati. M-am imbracat in asa fel incat sa nu se observe nici macar atunci cand am mers intr-o emisiune TV. Va urma si o nunta, desi nu sunt disperata in acest sens. Eu si iubitul meu deja suntem o familie si asta este cel mai important. Chiar traiesc o experienta minunata, nu credeam ca poate fi atat de frumos sa ai un copil in pantece”, a spus Roxana, potrivit cancan.ro.