Supărare mare între divele de la Hollywood. Katy Perry şi Rihanna nu îşi mai vorbesc

Katy Perry este atât de supărată pe Rihanna încât evită orice fel de contact cu aceasta. La recenta Gală a Premiilor Grammy, ea a cerut organizatorilor să-i ofere un loc în sală cât mai departe de Rihanna.

14 feb. 2013, 09:55
Supărare mare între divele de la Hollywood. Katy Perry şi Rihanna nu îşi mai vorbesc

Relaţia dintre cele două a fost întreruptă după decizia Rihannei de a se întoarce la Chris Brown, artist care se află încă sub supraveghere de către poliţie tocmai pentru că a abuzat-o fizic în 2009, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

O sursă a dezvăluit pentru US Magazine: Katy Perry nu mai este apropiată de Rihanna pentru că nu aprobă decizia acesteia de a se întoarce la Chris Brown.

Prietenii Rihannei insistă că aceasta din urmă nu are nicio problemă cu Katy Perry, dar nu-i pasă ce cred alţii despre relaţia ei cu Chris Brown pentru că ea este fericită acum.

„Rihanna nu are nicio problemă cu cineva şi nu îi pasă ce cred alţii despre relaţia ei. La Grammy s-a simţit bine alături de Chris”, a spus un apropiat al celor doi pentru HollywoodLife. Katty Perry pe de altă parte crede că Rihanna face o „greşeală uriaşă” prin împăcarea cu Chris Brown.

CITEŞTE ŞI: Show incendiar cu Katy Perry şi Rihanna, pe străzile Londrei GALERIE FOTO

Cele două prietene au început să aibă o relaţie mai rece de când Rihanna s-a sărutat cu Brown în septembrie, la MTV Video Music Awards, atunci când ele au venit împreună la festivitate.