Supărat că nu mai este servit cu băuturi alcoolice într-un bar, a sunat la 112

Un individ din Murfatlar a făcut circ într-un bar din localitate, dar şi în sediul Poliţiei, un om al legii fiind rănit. Alexandru Popescu a consumat băuturi alcoolice în nopatea de vineri spre sâmbătă într-un bar din Murfatlar şi, după ce a început să devină recalcitrant, angajata localului a refuzat să-l mai servească.

09 apr. 2014, 08:12
Supărat că nu mai este servit cu băuturi alcoolice într-un bar, a sunat la 112

Alexandru Popescu s-a înfuriat peste măsură, a început să lovească cu picioarele în bar şi să strige cât îl ţinea gura că el vrea să bea, scrie replicaonline.ro. Văzând că nu are cu cine vorbi, a sunat la 112, reclamând că nu mai primeşte băuturi alcoolice şi că, dacă nu vine Poliţia, o va agresa pe fata de la bar. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi l-au dus pe individ la Secţie. Numai că, odată ajuns în sediul Poliţiei, Alexandru s-a enervat şi, când era încătuşat, a început să lovească în toate părţile, lovind un om al legii.

Citeşte şi Bărbat arestat preventiv după ce a muşcat un poliţist şi a distrus trei maşini

A fost reţinut şi prezentat spre arestare, magistraţii Judecătoriei Constanţa hotărând ca acesta să fie arestat la domiciliu. Pe 6 aprilie Parchetul a depus recurs, dar nemulţumit a fost şi inculpatul, el depunând contestaţie pe 7 aprilie.

Citeşte şi Bătaie generală într-un bar din Suceava cu pumni şi picioare: Oamenii s-au supărat că se închide localul VIDEO

„La data de 05.04.2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu privire la luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul P.A., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. În fapt,în sarcina inculpatului s-a reţinut că la data de 05.04.2014, a ameninţat cu acte de violenţe persoana vătămată M.M., lucrător de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar, iar în momentul imobilizării acestuia, inculpatul s-a opus la încătuşare, provocându-i persoanei vătămate leziuni la nivelul mâinii drepte, în urma cărora aceasta a necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.