SUPER BOWL 2015. Cele mai sexy reclame ale tuturor timpurilor VIDEO

SUPER BOWL 2015. Cel mai important eveniment de televiziune al anului în Statele Unite ale Americii, finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, va avea loc duminică noapte, la New York, între formaţiile Seattle Seahawks şi New England Patriots.

01 feb. 2015, 12:02
SUPER BOWL 2015. Cele mai sexy reclame ale tuturor timpurilor VIDEO

SUPER BOWL 2015. Se estimează că americanii vor cheltui în acest an 14 miliarde de dolari pentru a se pregăti să urmărească în cele mai bune condiţii finala campionatului de fotbal american. Cifrele sunt furnizate de Camera Naţională a Comerţului şli Insititutul Statista, dar cel mai important eveniment sportiv al anului în SUA este, totodată, şi terenul de joacă favorit al publicitarilor.

După 1992 agenţiile venind la pachet cu vedete precum Cindy Crawford, Britney Spears, Adriana Lima, Paris Hilton, Megan Fox, Kate Upton, Kim Kardashian sau Scarlett Johansson, inserate în clipurile lor publicitare.

Vezi şi O reclamă pentru Super Bowl stârneşte controverse în toată lumea. Este sexy sau porno? VIDEO

De remarcat că în acest an spotul publicitar de 30 de secunde derulat pe tv în timpul Super Bowl 2015 va costa 4,5 milioane dolari.

Se estimează că finala dintre Seattle Seahawks şi New England Patriots va fi urmărită de 110 milioane de telespectatori. Multe dintre spoturile pe care le vor vedea reprezintă noutăţi absolute, dar în aşteptarea noutăţilor din 2015 iată o selecţie a celor mai sexy spoturi all time, de la Super Bowl: