SUPER OFERTĂ pentru GICĂ HAGI. Salariu de MILIOANE, plus investiţii în ACADEMIE

Gică Hagi are o ofertă incredibilă de la Rubin Kazan. Pe lângă un salariu de milioane, ruşii sunt gata să investească şi în Academia Hagi.

19 apr. 2016, 14:48
SUPER OFERTĂ pentru GICĂ HAGI. Salariu de MILIOANE, plus investiţii în ACADEMIE

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, sustine ca Rubin Kazan vrea sa castige campionatul si totodata sa investeasca in academia de fotbal de la Ovidiu, scrie ProSport.

CITEŞTE ŞI Ce NOTE avea GICĂ HAGI la LICEU. La ce materie avea 10 PE LINIE

„Sunt lucruri care s-au discutat de aproape un an, cel putin din vara. Exista oferte concrete, exista negocieri, dar nu o sa plece niciodata fara sa lase lucrurile foarte bine asezate la echipa si la academie.

Nu cred ca el, daca isi pastreaza calitatea de proprietar al echipei, ar putea sa antreneze o alta echipa din Liga I. Sunt insa convins ca el nu ar face niciodata acest pas, nici spre Steaua, nici spre o alta echipa din Romania, in situatia de fata.

Este oferta de la Rubin Kazan, despre care s-a mai vorbit si ar insemna un proiect pe termen lung, in conditii exceptionale. E un club important de Rusia, care isi doreste sa castige campionatul si e dispus sa investeasca mult in acest proiect. Era un punct in cadrul deal-ului care i s-a oferit lui Gica. Oamenii au mers pana acolo incat au spus ca sunt dispusi sa investeasca si in academie”, a declarat Cristian Bivolaru.

Oficialul a mai adaugat ca Gica Hagi mai are o oferta, de la un club important din Turcia.