Super sloturile EGT sunt acum disponibile în cazinoul winmasters!

winmasters, brandul internațional de jocuri online care funcționează legal și în România, își reînnoiește cazinoul adăugând la gama deja extrem de bogată, 100 de jocuri noi!

05 iul. 2019, 08:35
Super sloturile EGT sunt acum disponibile în cazinoul winmasters!

Cele 100 de sloturi noi, premiate și extrem de interactive, poartă semnătura celor de la EGT Interactive, un furnizor de top pentru cazinourile online, și vor oferi divertisment nelimitat fiecărui utilizator înregistrat pe winmasters. În mediul sigur și ușor de folosit al winmasters.ro, fanii cazinoului au posibilitatea de a alege din nenumărate variante! Jocurile EGT se adaugă gamei deja extinse a cazinoului și ridică calitatea jocurilor pe o platformă de ultimă gnerație și extrem de ușor de utilizat.

Sloturile EGT se remarcă și prin faptul că vin cu patru jackpoturi care pot fi câștigate oricând și în oricare dintre jocurile furnizorului. Prin această importantă extindere, winmasters își respectă promisiunea de a îmbunătăți în mod constant serviciile, oferind clienților săi cea mai bună experiență de jocuri online.

Despre winmasters: winmasters este un brand internațional de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor, oferind o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming.