Super-transfer la Steaua. A luat un jucător şi i-a pus clauză de reziliere de 20 de milioane de euro

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a semnat un contract cu Steaua pentru o perioadă de cinci ani şi are stabilită o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro, a anunţat, miercuri, finanţatorul grupării "roş-albastre", Gigi Becali.

27 mart. 2013, 16:22
Super-transfer la Steaua. A luat un jucător şi i-a pus clauză de reziliere de 20 de milioane de euro

Proaspăta achiziţie a Stelei, Nicolae Stanciu, va evolua la FC Vaslui până la finalul actualei ediţii de campionat, contractul intrând în vigoare din vară.

Stanciu a semnat pe cinci ani. E unul dintre cei mai talentaţi jucători din ţară, doar că trebuie să muncească foarte mult. Când îl vedeam la Vaslui pe Stanciu eram invidios că Porumboiu are un atfel de jucător bun„, a declarat Gigi Becali la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Salariul lui Stanciu va fi de 7.000 de euro pe lună, în fiecare an adăugându-se câte 1.000 de euro la această sumă. „Dacă-mi place cum joacă, îi fac 10.000 din primul an„, a declarat însă Gigi Becali.

Nicolae Stanciu are 19 ani şi s-a format ca jucător la Unirea Alba Iulia, înainte de a se transfera la FC Vaslui, în 2011. Interesant este faptul Stanciu a debutat în Liga I într-un meci chiar împotriva Stelei, pe 1 mai 2010, la 17 ani.

Nicolae Stanciu a fost însoţit de impresarul Ana-Maria Prodan la negocierile care au durat o oră şi jumătate.