Supercom a câştigat licitaţii de 347,5 mil. lei pentru servicii publice de salubrizare stradală şi deszăpezire în judeţul Cluj

Compania Supercom a câştigat licitaţii de 347,5 milioane pentru servicii publice de salubrizare stradală şi deszăpezire în Cluj-Napoca şi 37 de localităţi din aria oraşelor Turda – Câmpia Turzii – Gherla – Dej.

03 dec. 2020, 09:51
Supercom a câştigat licitaţii de 347,5 mil. lei pentru servicii publice de salubrizare stradală şi deszăpezire în judeţul Cluj

”Astăzi, 2 decembrie, Supercom a început colaborarea cu Primăria Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj, în urma participării şi câştigării licitaţiilor publice iniţiate pentru servicii publice de salubrizare stradală şi deszăpezire, respectiv a serviciilor de colectare şi de transport al deşeurilor municipale. Supercom dispune de flota solicitată în documenţia de atribuire, atât Euro 6, cât şi echipamente electrice. Compania va avea în judeţul Cluj un număr de peste 500 de angajaţi”, au anunţat reprezentanţii companiei, citaţi de news.ro.

Supercom va oferi servicii publice de salubrizare stradală şi deszăpezire în sectorul I al municipiului Cluj-Napoca la data de 1 martie 2021. Contractul, în valoare de aproximativ 74 milioane lei, are o valabilitate de cinci ani. Sectorul I, care va fi deservit de Supercom, cuprinde 350 străzi din cartierele Mănăştur, Zorilor, Plopilor, Dâmbu Rotund, Gruia, Grigorescu şi o parte din zona centrală.

Începând cu data de 2 aprilie 2021, Supercom va colecta şi transporta deşeurile municipale în 37 de localităţi din aria oraşelor Turda – Câmpia Turzii – Gherla – Dej şi va deservi o populaţie de 230.000 de locuitori. Contractul, în valoare de aproximativ 273,5 milioane lei, are o valabilitate de zece ani.

“Suntem unul dintre cei mai mari operatori din România şi avem nu doar o obligaţie de business, ci şi o obligaţie faţă de cetăţeni de a investi constant în echipamente şi utilaje care ne asigură îmbunătăţirea activităţii. Misiunea noastră este de a oferi servicii de salubritate la cele mai înalte standarde europene,” a declarat Ilie Ionel Ciuclea, preşedinte al Supercom.

Citeşte şi: Primăria Capitalei, pregătită pentru marea ninsoare: 2.600 de operatori, 654 de utilaje și peste 24.000 de tone de material antiderapant puse la bătaie pentru deszăpezire

Supercom este o companie cu capital 100% românesc şi unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România. Compania îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, Cluj, Dâmboviţa, Bistriţa, Hunedoara, Caraş-Severin, Ilfov, Ialomiţa şi Gorj.

Citeşte şi: Primăria Sectorului 4 desfiinţează taxa de salubrizare


loading...