Supereroul preferat dezvăluie personalitatea partenerului tău

Superman, Batman, Spider-Man si lista poate continua la nesfarsit. Iubitul tau are, cu siguranta, un supererou preferat, o figura masculina care salveaza domnitele aflate in pericol, le fura un sarut in toiul noptii si este nevoit, de cele mai multe ori, sa isi ascunda adevarata identitate.

07 oct. 2014, 09:11
Supereroul preferat dezvăluie personalitatea partenerului tău

Dar te-ai intrebat vreodata ce dezvaluie supereroul lui preferat despre personalitatea sa? Ei bine, specialistii spun ca eroul pe care il venereaza partenerul tau poate sublinia multe despre personalitatea pe care o are.

Roaga-l pe partenerul tau sa aleaga supereroul preferat din lista de mai jos si foloseste-te astfel de ghidul nostru pentru a decodifica raspunsul lui.

Pe cine venereaza: Superman

Ce dezvaluie acest supererou despre partener: Superman este chintesenta „tipului de treaba” – el este loial, crede ca oamenii sunt in mod clar buni si este intotdeauna gata sa salveze lumea. Un barbat care se topeste la auzul numelui lui Superman (omul de otel, in original „Man of Steel”) are aceleasi trasaturi ca si eroul sau. Asa ca lui o sa ii placa daca ii ceri sfatul sau ii ceri o mana de ajutor atunci cand te confrunti cu situatii de criza mai mici, fie ca te muti din apartament sau ca ai nevoie ca cineva sa te linisteasca dupa ce te-ai certat cu o prietena.

Citeşte şi La 3 ani, un puşti e mai tare ca Batman sau Superman. Cum l-a transformat tatăl lui în SUPEREROU VIDEO

Pe cine venereaza: Spider-Man

Ce dezvaluie acest supererou despre partener: Spider-Man este cel mai slab dintre toti supereroii. In pielea lui Peter Parker, el este sensibil, complet responsabil si un pic cam tocilar. Iar alter-egoul lui Peter Parker, Spider-Man, este cam la fel – cu exceptia faptului ca face slalom de pe o cladire pe alta pentru a salva femeile aflate la ananghie. Daca partenerul tau relationeaza cu acest supererou care are in dotare panza de paianjen, sansele sunt destul de mari sa fie deschis din punct de vedere emotional, sa nu intarzie niciodata si sa simta mereu nevoia de a face ceea ce trebuie. Insa uneori poate fi atat de prins in ideea de a fi responsabil, incat uneori ii este greu sa se relaxeze, sa se poarte de parca ar fi lipsit de griji.

Pe cine venereaza: Batman

Ce dezvaluie acest supererou despre partener: Batman – alias Bruce Wayne – conduce o masina de top, isi da intalniri cu cele mai frumoase fotomodele si se scalda practic in bani… Asa ca nu trebuie sa fii vreun om de stiinta ca sa iti dai seama de ce Batman este atragator in ochii partenerului tau. Dar acest supererou cu capa neagra are si o latura mai intunecata – parintii lui au fost ucisi de niste infractori, si tocmai de aceea eroul trebuie sa se lupte cu baietii rai. Batman evita sa se apropie prea mult de majoritatea oamenilor si este un fel de barbat singuratic. Partenerul tau poate ca iti arata o parte din farmecul sau elegant si periculos, dar in acelasi timp s-ar putea sa fii nevoita sa lucrezi din greu pentru a-l face sa isi deschida sufletul in fata ta. Batman este un erou popular pentru barbatii care au transformat o experienta tragica in ceva care i-a inspirat in viata.

Citeste mai mult pe feminis.ro.