SUPERKOMBAT. Moroşanu, susţinut de peste 2.000 de români în marea finală din Italia

SUPERKOMBAT. Aproximativ 1.000 de români stabiliţi în Italia şi-au achiziţionat deja bilete pentru marea finală Superkombat, care va avea loc sâmbătă 22 noiembrie, la Monza, şi unde Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe colosul american din cuşca MMA, Ron Sparks. În total, 5.000 de spectatori sunt aşteptaţi la Palalper Arena din Monza, 2.000 de tichete fiind rezervate pentru fanii români, conform promotorului Eduard Irimia.

18 nov. 2014, 12:42
SUPERKOMBAT. Moroşanu, susţinut de peste 2.000 de români în marea finală din Italia

SUPERKOMBAT. După ce a impresionat în ringurile din Japonia, Olanda şi Australia, Cătălin Moroşanu, alias Moartea din Carpaţi, va lupta în premieră în Italia, acolo unde există cea mai mare comunitate de români din diaspora. „Sunt mândru că am posibilitatea să lupt în Italia, e ca şi cum aş face-o în România fiindcă alături de mine vor fi conaţionalii mei, iar asta îmi va da putere să-l spulber pe american. Asta e cea mai mare bucurie a mea, să îi văd pe români laolaltă„, a declarat Cătălin Moroşanu.

Pe lânga site-urile de specialitate din Italia, tichetele pot fi achiziţionate până vineri şi de la magazinele româneşti de alimente din reţeaua Logistic East Food şi partenere La Costache din zona Lombardia. „Am reuşit să facem o înţelegere cu promotorul local şi fiindcă există un interes mare în Italia, am rezervat o parte din arenă pentru românii noştri. Fiindcă mulţi vor veni inclusiv de la Roma, am blocat o parte din bilete pentru ziua galei„, a spus Irimia.

Vezi şi „Moartea din Carpaţi” Cătălin Moroşanu, lovitură devastatoare: l-a demolat pe grecul Hercule VIDEO

Nu doar Cătălin Moroşanu va reprezenta România în marea finală de la Monza, ci şi cei mai cunoscuţi fraţi din sportul de contact autohton. Campion mondial Superkombat de anul trecut, Andrei Stoica îl va înfrunta pe americanul Emilio Valecillo, în timp ce fratele său, Bogdan, se va duela cu românul crescut în Italia, Alexandru Negrea. De asemenea, Amansio Paraschiv, Cristian Milea şi Răzvan Avasilcăi sunt anunţaţi în programul evenimentului.

De asemenea, o parte dintre artiştii care vor cânta în timpul evenimentului sunt aduşi special din ţară. Naistul Nicolae Voiculeţ, unul dintre cei mai bine cotaţi din lume, va cânta în ceremonia de deschidere, în timp ce Andreea Loulou, desemnată cea mai sexy cântăreaţă în 2013, va susţine un scurt recital înaintea marii finale.

Vezi şi Un român a reuşit KO-ul anului! Şi-a năucit adversarul, cu Lovitura Scorpionului VIDEO

Faptul că avem marea finală în Italia e o recunoaştere a valorii unui brand românesc. Ceea ce multă lume nu ştie, întreaga producţie a Superkombat va fi realizată de o echipă din România, avem un staff de aproape 80 de persoane care pleacă de la Bucureşti special pentru acest eveniment„, a mai afirmat Eduard Irimia, preşedintele circuitului Superkombat.