Supermodel Cut, desemnată tunsoarea toamnei 2023. Cum arată și cui i se potrivește cel mai bine

Supermodel Cut, desemnată tunsoarea toamnei 2023. Aceasta a câștigat tot mai multă popularitate, iar femeile din lumea întreagă par să fie atrase de ea. Este apreciară pentru că reușește să scoată în evidență trăsăturile oricărei doamne sau domnișoare.

04 sept. 2023, 17:47
Supermodel Cut, desemnată tunsoarea toamnei 2023. Cum arată și cui i se potrivește cel mai bine
Supermodel Cut, desemnată tunsoarea toamnei 2023

Supermodel Cut, desemnată tunsoarea toamnei 2023. Acest look este o adaptare a tunsorii butterfly și este cunoscută în special printre modelele care s-au lansat la începutul anilor 1990. Cindy Crawford este una dintre vedetele celebre care au popularizat tot mai mult acest tip de coafură.

Citește și: Trendul care a luat cu asalt platforma Tik Tok. Cum să îți faci un breton la modă de una singură

Supermodel Cut, desemnată tunsoarea toamnei 2023

Straturile încadrează fața într-un mod avantajos oricărei fizionomii. Dacă ești una dintre femeile care au părul fin și moale, atunci această tunsoare îți va oferi mai multă textură și mai mult volum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clayton Hawkins (@claytonhawkins)

Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea

Neti Sandu a dezvăluit că, de-a lungul timpului, au existat mulţi stilişti care i-au propus să-i schimbe coafura. Nu s-a împotrivit, dar a pus o singură condiție: ca noua coafură să-i vină mai bine. Astfel, a încercat să-și lase și părul mai lung, și-a schimbat și coafura, dar imaginea pe care o vedea în oglindă nu a impresionat-o în mod deosebit. Aşa că a revenit de fiecare dată la look-ul care a consacrat-o.

Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit.

I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine.

Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți”, a povestit Neti Sandu pentru sursa citată.