SuperMom este însărcinată din nou. Vedeta de la noi a făcut marele anunţ. „Am visat șapte nopți la rând că țineam în brațe un bebeluș”

Ela Crăciun este însărcinată în trei luni și chiar dacă nu se știe încă sexul copilului pe care-l poartă în pântece, cei doi copii, Alex și Alesia, își așteaptă cu nerăbdare frățiorul sau surioara.

07 mai 2018, 13:26

Îndrăgita prezentatoare tv, Ela Crăciun, se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. „Să fii mamă și să îți vezi copiii crescând reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, și, cred, pentru orice femeie. Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi. Am avut emoții prima dată, neștiind cum vor reacționa, însă au primit vestea cu mare bucurie. 

Cred că Dumnezeu mi-a transmis un mesaj în acest sens înainte de a afla că sunt însărcinată. Am visat șapte nopți la rând că țineam în brațe un bebeluș. A fost un vis repetitiv foarte impresionant. Sunt extrem de fericită de această nouă perioadă frumoasă din viața mea. Voi rămâne în continuare foarte activă până în în momentul sarcinii și imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu și voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun pentru Viva.ro.