Superstiţii de ECLIPSĂ: Ce trebuie să faci pentru a-ţi merge bine

Pe 20 martie are loc o eclipsă de Soare, vizibilă și de pe teritoriul României. Cel mai bine va putea fi observată din nordul țării, diferența de acoperire dintre nord și sud fiind de 10%.

19 mart. 2015, 07:25
Superstiţii de ECLIPSĂ: Ce trebuie să faci pentru a-ţi merge bine

Pe 20 martie are loc o eclipsă de Soare, vizibilă și de pe teritoriul României. Cel mai bine va putea fi observată din nordul țării, diferența de acoperire dintre nord și sud fiind de 10%. Dacă nu știai, oamenii pasionați de mistică au scos de la naftalină, cu ocazia eclipsei de Soare care are loc vineri, pe 20 martie, diverse superstiții și tradiții, care de care mai bizare.

Imediat după eclipsa de Soare e recomandat să faci baie în apă sfințită, ca să te cureți de toate relele aduse de întuneric. Trebuie să eviți să mănânci mâncare gătită. Totul se va mânca numai în stare crudă. Excepție fac gravidele, copiii și oamenii bolnavi.

Ca să îți menții aura curată, nepătată de eclipsa de Soare, care va fi vizibilă din România pe 20 martie, e bine să spui rugăciuni sau să te gândești la Dumnezeu și la cele sfinte. Femeile gravide nu au voie să iasă din casă în timpul eclipsei de Soare și nici să stea aproape de ferestre sau uși deschise.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro