Superstiţii din popor legate de bani. Când nu e bine să faci împrumuturi

Superstiţii din popor legate de bani. Ele există de foarte mult timp si sunt populare mai ales în Asia, unde, de exemplu, lăsarea portofelului pe jos este un mod de a disprețui ceea ce ai în interiorul lui, facilitând astfel fuga bogăției.

22 oct. 2022, 12:00
Superstiţii din popor legate de bani. Când nu e bine să faci împrumuturi
Superstiţii din popor legate de bani

Superstiţii din popor legate de bani. Feng Shui recomandă să păstrați întotdeauna poșetele și portofelele curate, organizate și să nu le aruncați la întâmplare. Dar, tema noastră este despre banii dați împrumut cuiva.

Superstiţii din popor legate de bani

Perioadele când nu e bine să împrumuți bani nici chiar persoanelor dragi sunt în prima zi a săptămânii, deci luni, în prima zi a lunii și mai ales în prima zi a anului. Un răspuns s-ar contura într-un fel. Dacă începi săptămâna, luna, anul împrumutându-i cu bani pe alții, e posibil să o faci continuu/în neștire. Se spune că ideal ar fi sa iei bani de undeva.

Un alt moment în care se zice ca nu e bine să dai bani din casă este Boboteaza, zi de mare sărbătoare. În același timp, nici să te împrumuți nu-i potrivit, în credința că vei atrage pagube materiale în casă. Însă ne întoarcem la prima zi din an când iarăși nu e nimerit să dai bani. Încâlcând superstiția, vei atrage ghinionul asupra ta, iar anul ți se va prezenta încărcat de datorii.

Citeşte şi: Luna Plina. Semnificatii astronomice si astrologice. Superstitii de Luna plina

Pune o monedă în vaza de flori şi viaţa ta va fi schimbată în bine

O monedă poate dace minuni în casa ta, nu doar la supermarket când te ajută să iei un cărucior pe care să îl umpli cu bunătăţi. Florile de exemplu, desi e iarna, se gasesc aproape la fiecare colt de strada si te imbie sa faci buchete frumoase pe care sa le oferi sau cu care sa inviorezi aspectul mohorat al zilelor de iarna din casa ta.

In primul rand, taie aproximativ 3 cm din tije, oblic, cu un cutit. Nu folosi foarfeca si nu le rupe. Daca o tija e lovita sau despicata, taie portiunea respectiva – in apa, aceasta ar fi mediul ideal de dezvoltare a puricilor, bacteriilor etc., floarea neputand sa absoarba apa cum trebuie.

Indeparteaza frunzele de pe portiunea din tulpina care urmeaza a fi introdusa in vaza si asigura-te ca aceasta din urma este curata, tot pentru a preveni dezvoltarea daunatorilor, scrie stiriactuale.net.

Apa din vaza trebuie sa fie la temperatura camerei, nu rece, direct de la robinet si trebuie schimbata zilnic. Doar 1/3 din lungimea tijelor trebuie sa fie in apa.