Suporteri ai echipei Chicago Bulls, împuşcaţi în metrou de un fan al unei echipei adverse VIDEO

Doi bărbaţi, fani ai echipei de baschet Chicago Bulls, au fost împuşcaţi în oraşul Philadephia de către un suporter al echipei Philadelphia 76ers.

14 dec. 2012, 18:11
Suporteri ai echipei Chicago Bulls, împuşcaţi în metrou de un fan al unei echipei adverse VIDEO

Incidentul a avut loc joi, la metrou, după finalul partidei dintre cele două echipe, atunci când suporterii se întorceau acasă. Unul dintre cei doi se află în stare critică la spital, după ce a fost împuşcat în stomac, în timp ce al doilea a fost atins de acelaşi glonţ în picior.

Potrivit CBS, bărbaţii au pornit cearta din cauza jocului abia disputat. Bărbatul împuşcat în stomac, purtând pe cap o şapcă cu inscripţiile echipei Chicago Bulls, stătea în vagon, când, doi tineri, cu vârstele cuprinse între 17 şi 19 ani, s-au urcat în metrou şi au început să vorbească urât despre echipa de baschet.

Bărbatul de 35 de ani le-a atras atenţia că nu sunt singuri, că există şi alte persoane în jurul lor şi ar trebui să se oprească. O ceartă s-a iscat între cei trei când a intervenit o a patra persoană care a încercat să aplaneze situaţia.

Potrivit camerelor de supraveghere din metrou, cei doi băieţi au coborât la următoarea staţie. Fix înainte să se închidă uşile, unul dintre ei s-a întors, a scos un pistol şi a tras. Glonţul l-a lovit pe primul bărbat în stomac, ca apoi, ieşind prin spatele acestuia să îl lovească pe al doilea în picior.

Conform poliţiştilor au existat aproximativ 35 de persoane martore la acest incident. Atacatorii încă nu a fost prinşi, o investigaţie fiind derulată. Poliţiştii folosesc imaginile din metrou şi din staţie pentru a identifica atacatorii.