Supravieţuire miraculoasă în sălbăticie. O tânără a fost salvată de cele învăţate la o emisiune tv

O tânără de 26 de ani, care s-a pierdut şase zile şi cinci nopţi în sălbăticie, a reușit să supraviețuiască datorită unor emisiuni pe care le urmărise la televizor.

19 feb. 2020, 16:12
Supravieţuire miraculoasă în sălbăticie. O tânără a fost salvată de cele învăţate la o emisiune tv

Yang Chen, o tânără din China ce studiază în Australia, a plecat într-o excursie alături de un prieten într-o pădure din Queensland, dar s-a rătăcit în sălbăticie, în Valea Tallebudgera. Prietenul acesteia a declarat că a pierdut-o la un moment dat din vedere, dar nu era clar dacă a căzut sau s-a rătăcit.

Poliția, împreună cu aproximativ 30 de persoane, a căutat-o vreme de mai multe zile, dar fără succes. Cu timpul, oamenii legii au devenit tot mai pesimiști că o vor mai găsi în viață, dat fiind că zona în care se rătăcise este renumită pentru animalele sălbatice și inundații.

Citeşte şi Mama unei vedete de la Survivor, operată de creier: „Avea şanse minime de supravieţuire”

Spre surprinderea lor, fata a reușit să supraviețuiască urmând indicațiile unei emisiuni de supraviețuire. Astfel, tânăra Chen s-a adăpostit în peșteri unde s-a învelit cu frunze și a băut apă de la izvoare. Ea a fost găsită de autorități la şase zile de la dispariţie, fără pantofi și doar cu câteva zgârieturi, într-o stare generală bună.