Supravieţuitoarea incendiului de la restaurantul Beirut din Constanţa, atacată de mama unei victime

La mai bine de un an de zile de la tragicul eveniment produs în restaurantul Beirut din Constanţa, atunci când trei tinere au ars de vii, mama uneia dintre fetele decedate, respectiv Nicoleta Cengher, o blamează pe supraviețuitoarea incendiului.

03 iun. 2015, 07:22
Supravieţuitoarea incendiului de la restaurantul Beirut din Constanţa, atacată de mama unei victime

Mama victimei spune că supravieţuitoare ar fi putut să vorbească despre ce s-a întâmplat în noaptea fatidică la restaurantul Beirut. În schimb, tânăra a afișat doar „rânjete după tragedie”.

„Nu mai vreau s-o văd”, a transmis mama cântăreței.

„Dumnezeu să-i dea doar bine și fericire, însă de la ea am avut cele mai mari așteptări … Au fost toate patru în acel moment fatidic, dar putea măcar, din respect pentru fostele colege, să le posteze pe pagină un simplu „condoleanțe” dacă altceva nu vrea să spună …. Fără supărare pentru cei care mai postează pe paginile și în grupurile fiicei mele Nicoleta Cengher, pe aceea individă care nu a trimis „condoleanțe”, decât rânjete după tragedie … Nu mai vreau s-o văd! A 4-a nu are ce căuta alături de voi… ceea care nu știe nimic… a uitat… aș fi vrut să știu măcar ultimele cuvinte ale fiicei mele… de la tine”, a scris Mariana Sarkany.

CITEŞTE ŞI Patronii restaurantului din Constanţa, în care au murit ARSE trei dansatoare, sunt urmăriţi penal