Supravieţuitor în tragedie, aproape omorât de bacterii. Mărturii emoţionante ale pilotului îmbolnăvit în spital

Dezvăluiri în premieră făcute de Marian Cojocaru, pilotul care a căzut cu parapanta la Comana. Acesta a scapat ca prin miracol cu viata dupa ce s-a prăbuşit de la o altitudine ametitoare, însă aproape că a fost ucis în spitalele din România. Infecţiile cu două tipuri de bacterii intraspitaliceşti l-au dus cu un picior în groapă. Mai mult decât atât, familia sa a suferit umilinţe incredibile pe holurile spitalului.

17 aug. 2016, 15:33
Supravieţuitor în tragedie, aproape omorât de bacterii. Mărturii emoţionante ale pilotului îmbolnăvit în spital

Pilotul Marian Cojocaru are puterea să zâmbească din nou, după ce a stat inconştient câteva zile, fără ca familia lui să ştie ce va urma. Nu îşi explică nici ce s-a întâmplat în momentul accidentului.

„A fost un miracol pentru mine. M-am născut încă o dată. Ceea ce s-a întâmplat a fost de domeniul imposibilului, nu se poate întâmpla, dar uite că defecţiuni tehnice de fabricaţie…”, a declarat pilotul.

Marian Cojocaru a fost tratat la spitalul Bagdasar Arseni. După ce a fost stabilizat, pilotul s-a ales cu indiferenţa medicilor şi cu bacterii intraspitaliceşti. Nu i s-a permis nici măcar transferul la Viena.

„Nu voiau să se implice în vindecarea mea. Nu-mi dădeau niciun fel de viitor: vei merge, poţi fi operat. Treceau pe lângă mine, vedeau prin mine, nu îi interesau persoana mea, nu am înţeles”, a declarat Cojocaru.

Ba mai mult, familia pilotului a fost ameninţată şi acuzată.

„Managerul de la Bagdasar m-a acuzat că am furat un aspirator din secţia de ATI. Nu ştiu cum aş fi putut, cu toată pregătirea mea medicală”, a povestit soţia.

Familia l-a transferat imediat pe Marian Cojocaru la o clinică privată, la recomandarea unui consilier din Ministerul Sănătăţii. Medicii l-au băgat imediat pe Marian Cojocaru în sala de operaţie. Greul abia acum începe, are nevoie de un proces de recuperare dificil, anevoios, foarte multă terapie fizică, un moral cât mai sus”