Surorile lui Petrică Mîţu Stoian, declaraţii cutremurătoare despre ultimele lui clipe de viaţă! Ce le spunea asistentelor: „Pleacă, teroristo, de aici, ce îmi mai faceţi iar?”

Surorile lui Petrică Mîţu Stoian fac acuzaţii grave la adresa medicilor care l-au tratat pe artist în ultimele momente ale vieţii. Petrică Mîţu Stoian a murit la 61 de ani, în urma unor complicaţii după infecţia Covid. S-a stins din viaţă la Spitalul din Reşiţa, unde s-a dus pentru a primi tratament post-Covid,

08 nov. 2021, 23:00
Surorile lui Petrică Mîţu Stoian, declaraţii cutremurătoare despre ultimele lui clipe de viaţă! Ce le spunea asistentelor: „Pleacă, teroristo, de aici, ce îmi mai faceţi iar?”

Întrebate dacă Petrică Mîţu Stoian s-a plâns vreodată că are probleme de sănătate, surorile artistului au spus: „Cu tensiunea, ca orice om. Nu suntem sănătoşi toţi. Nu ştiam să fie grav”.

Surorile artistului cred că dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă ar mai fi fost şi astăzi printre noi.

„Părerea mea e că la clinica aceea… el nu trebuia acolo internat. A spus că merge în staţiune, nu a specificat unde şi cum. A spus că merge să se odihnească. Şi apoi am aflat dimineaţa, m-a sunat copilul fratelui meu şi mi-a spus că Petre e rău. Mă sperii şi eu, mă panichez, nu mai ştiu exact cum a fost în momentul acela. L-am sunat pe soţ, i-am spus să mergem la spital în Reşiţa. Am aflat că a mers la clinica respectivă să se trateze”.

Ultima discuţie cu Petrică Mîţu Stoian

„Când era la spital. A făcut o procedură fără să-l controleze nici la acte, nici la nimic. Cred că a fost o greşeală. O să aflăm că au preluat procurorii cazul. Pentru el nu mai putem face nimic, dar măcar pentru oamenii care sunt acum să aflăm. Dacă nu mergea la clinica aceea nu păţea nimic. Eu asta cred. S-a chinuit în spital, cred că a făcut şi atac de panică, i-a scăzut şi tensiunea şi asta a fost. Apoi a ajuns la Terapie Intensivă şi gata. Într-o oră a fost mort. I-am zis că el e om puternic şi nu trebuie să se lase”, au mai spus surorile artistului.Ce discuţii avea artistul cu surorile lui

„Fată, ai grijă, că e Covid-ul mare, ai grijă, nu umbla. Şi la spital, cu fetele alea, cu asistentele, îmi spunea.. dar ce mai tot îmi puteţi, pleacă, teroristo, era una mai brutală… Glumea cu ele, cu asistetele. Dar tot era drăguţ, cum era el de obicei”.

„Mi-a spus că urma să se opereze. Avea o valvă la inimă, urma să se opreze la Timişoara. Trebuia să se opereze mai demult, dar i-a fost frică”.