Surpriză! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă formează un cuplu. Cântăreața privește optimistă către viitor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu, însă, numai în acte. Cei doi sunt în plin divorț și luptă în instanță pentru custodia fetițelor.

29 sept. 2022, 13:10
Surpriză! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă formează un cuplu. Cântăreața privește optimistă către viitor

Cei doi au decis asă divorțeze după 14 ani de căsătorie, dar în prezent, aceștia încă formează un cuplu în acte. Bărbatul a intentat o ordonanță președințială prin care cere ca domiciliul fetițelor să fie locuința lui, cel puțin până la soluționarea în instanță a procesului de divorț.

Cântăreața este cea care a confirmat zvonurile despre divorț printr-o postare pe rețelele de socializare, atunci când acestea au început să se vehiculeze. Ea a vorbit detaliat despre situația în care se află cu Alexandru Ciucu.

Citește și: Alina Sorescu, gest surprinzător după divorţul de Alexandru Ciucu. „Am vrut să fiu fericită!”

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții. Am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armoniosm ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine. Și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Citește și: Alina Sorescu, despre viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Nu am o perioadă tocmai ușoară”

Artista spune că se bucură de fetițele ei și că momentan nu dorește să înceapă o nouă relație, punându-și sentimentele în piesele pe care le scoate.

„Am lansat cântecul „Tot ce a fost”. Este un cântec plin de emoție. Cred că era timpul să scot acest cântec. Este despre mine, mă regăsesc și este un cântec care mi s-a potrivit.

Vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea.

Nu, nu e cazul acum de o nouă relație. Cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică”, a declarat Alina Sorescu pentru Antena Stars.