Surpriză: Ce au descoperit în adâncuri echipele care cauta epava zborului MH370

La 3,7 km sub suprafata Oceanului Indian, echipele care cauta epava avionului MH 370 au gasit ceva cu totul neasteptat.

13 ian. 2016, 12:12
Surpriză: Ce au descoperit în adâncuri echipele care cauta epava zborului MH370

Cautarile avionului Malaysia Airlines ce a disparut in luna martie a anului 2014 au dus la o noua descoperire, ce nu are insa nicio legatura cu cazul original. De aceasta data, sonarul care cauta ramasitele MH370 pe fundul Oceanului Indian a dat de o nava de fier ce ar fi disparut la sfarsitul secolului 19.

Echipa condusa de experti din Australia continua sa caute epava avionului a carui disparitie a dus la cel mai mare mister al aviatiei moderne. MH370 a disparut pe 8 martie 2014, dupa ce a deviat neasteptat de la ruta Kuala Lumpur – Beijing. 239 de suflete erau la bord.

In luna iulie a anului trecut, o bucata din aripa avionului Boeing 777 a ajuns pe plaja insulei Reunion. De-atunci insa nu s-a mai gasit nicio alta dovada a prabusirii aeronavei. Pe 19 decembrie, sonarul a identificat tot o ambarcatiune scufundata, a doua de acest gen dupa ce in mai o ancora a dat false sperante cautatorilor.

Teoriile despre disparitia zborului MH370 sunt in continuare diverse, de la o defectiune majora tehnica pana la un act sinucigas comis de unul dintre piloti.