SURPRIZĂ! Ce îi aşteaptă pe jucătorii de Pokemon Go în 2017

După ce jocul Pokemon Go, în care utilizatorii "capturează" monstruleţi în realitatea virtuală, a devenit viral, compania producătoare Niantic a anunţat că în 2017 se vor organiza competiţii oficiale de Pokemon Go, relatează Le Point.

02 aug. 2016, 11:00
SURPRIZĂ! Ce îi aşteaptă pe jucătorii de Pokemon Go în 2017

Pasionaţii de Pokemon Go îşi vor putea măsura abilităţile de „vânători de monstruleţi” în competiţii oficiale, potrivit unei declaraţii a directorului adjunct de la Niantic, compania care produce jocul: „Unul dintre viitoarele noastre obiective este să organizăm adevărate campionate de Pokemon Go, pe oraş sau pe cartier”, a explicat directorul adjunct Mathieu de Fayet. Competiţiile vor fi lansate în 2017.

Jocul Pokemon Go a iscat o frenezie la nivel mondial. Jucătorii au invadat străzile oraşelor, cu ochii aţintiţi în dispozitivele mobile, au mers zeci de kilometri pe jos pentru a „vâna” monstruleţii exotici niponi.

Tot mai mulţi părinţi, pasionaţi de jocul Pokemnon Go, decid să-şi numească nou-născuţii după celebrele creaturi din jocul devenit viral, informează BBC.