Surpriza de proporţii a unui tată pentru fiica lui, care urma să se căsătorească

Ziua nunții este un moment emoționant pentru miri, dar și pentru cei dragi lor. Fiecare mireasă își dorește ca totul să iasă perfect la biserică și la petrecerea de după cununia religioasă, iar pentru acest lucru investește mult timp pentru a se asigura că nu a fost omis nimic.

12 sept. 2014, 08:57
Surpriza de proporţii a unui tată pentru fiica lui, care urma să se căsătorească

La catolici, se obișnuiește ca mireasa să fie condusă la altar de către tatăl său sau de către cineva foarte apropiat ei, scrie ro.celebrity.yahoo.com. Drumul către bărbatul cu care urmează să se căsătorească este unul extrem de emoționant și care se lasă cu lacrimi, de cele mai multe ori.

Citeşte şi 80.000 de virgine s-au bătut pentru a deveni a 14-a soţie a regelui. Cine a câştigat

Un tată a decis să iasă din tipare și să îi ofere fiicei sale cel mai frumos drum până la altar, așa că i-a pregătit o surpriză de proporții.

În timp ce se îndreptau spre mire, tatăl a început să îi cânte fiicei sale piesa „Walk with you” a lui Edwin McCain, în care îi amintește momente fericite din viața lor și cât de binecuvântat este să-i fie fiică.

Citeşte şi NUNTĂ în showbiz. Un îndrăgit cântăreţ a luat de nevastă o superbă prezentatoare TV FOTO

De asemenea, tatăl îi spune că este foarte fericit că va avea și un fiu, pe ginerele său, și cât de norocos este să fie aproape de ei în acea zi.

Preotului i-au dat lacrimile atunci când a văzut acest moment atât de special, dar și ceilalți participanți la nuntă au fost extrem de emoționanți.

Mireasa a fost cea mai puternică dintre ei și a rezistat să nu izbucnească în lacrimi, deși emoțiile au fost foarte mari.