Nicole Cherry, FOTOGRAFIA cu care şi-a şocat fanii

Este încă o puștoaică, dar a reușit să se facă remarcată pe scena muzicii românești. Și pentru că în showbiz imaginea este importantă, ea nu ezită să adopte ținute sexy pentru scenă. Cu toate acestea, suține ea, este încă virgină.

07 mart. 2015, 19:01

Are abia 16 ani, dar poate spune că a plecat cu dreptul viață și are deja succes pe piața muzicală românească. Nicole Cherry, căci despre ea este vorba are mari planuri din punct de vedere profesional. Ea pregătește o nouă piesă și un nou clip, însă susține ea, vrea să mai copilărească, motiv pentru care nu a avut încă un iubit.

„Nu am avut nicio relaţie până acum, niciodată. Nu am avut nici măcar un prim sărut, dar am tot timpul din lume. Mereu am fost foarte sinceră, chiar nu am avut…

Mi-e frică de ce va urma atunci când voi creşte, de momentul în care voi intra în gura presei. Când mă gândesc la paparazzi… presa mă sperie! Nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva, dar o să fiu puternică.”, a spus Nicole Cherry potrivit ziarulring.

Adolescenta s-a pozat intr-o rochie provocatoare si a reusit sa le atraga atentia tuturor. Vestimentatia cu pricina ii acopera doar sanii, insa fanii nu au fost deloc deranjati. A avut parte de comentarii pozitive. Un singur vizitat-o s-a gandit sa ii dea un sfat pretios: “Frumoasa vestimentatie, dar sa n-o mai porti!”