Surpriză în showbiz, s-au despărţit. Paparazzii l-au surprins cu noua iubită la cumpărături

Shia LaBeouf s-a despărțit de Mia Goth. El are o relație cu cântăreața britanică FKA Twigs.

26 sept. 2018, 12:40
Surpriză în showbiz, s-au despărţit. Paparazzii l-au surprins cu noua iubită la cumpărături

Shia LaBeouf i-a spus adio iubitei sale, actrița Mia Goth, cu care făcuse o ceremonie de jurământ la Las Vegas, în urmă cu doi ani. Starul hollywoodian, unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, a înlocuit-o repede pe Mia, el fiind văzut în compania cântăreței britanice FKA Twigs. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Honey Boy” și au fost fotografiați marți, în timp ce părăseau împreună casa ei din estul Londrei pentru a face cumpărături la un magazin.

Îmbrăcat destul de neglijent și nonconformist, așa cum ne-a obișnuit, în pantaloni scurți și cu o jachetă verde, pe sub care avea un bluzon bleu, actorul ducea într-o mână o pungă cu câteva roșii și un alt produs, în timp ce vorbea cu noua lui iubită, într-o ținută casual predominant gri.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce ieșeau din casa ei, din Hackney, East London, evaluată la 1,4 milioane de lire sterline.

O sursă a confirmat pentru Daily Mail că cei doi formează un cuplu: „Sunt foarte fericiți, se simt bine împreună.”

Dacă LaBeouf s-a despărțit de actrița britanică Mia Goth, FKA Twigs a rupt anul trecut logodna cu actorul Robert Pattinson. LaBeouf, a cărui carieră a fost punctată de mai multe controverse și arestări pentru consum de alcool și tulburarea ordinii publice, s-a căsătorit formal cu Goth, acum doi ani, într-o ceremonie organizată la o capelă din Las Vegas cu tematică inspirată de Elvis Presley.