Surpriză în showbiz! Un cunoscut artist s-a căsătorit cu o prințesă din Africa! Cântărețul va deveni sultan

Karym s-a căsătorit recent, în mare secret, cu prințesa Amina. Artistul român s-a cunoscut cu prințesa Amina în Franța, unde sora lui, prietenă apropiată cu Amina, i-a făcut cunoștință.

06 ian. 2024, 13:18

Bombă anului în showbiz-ul românesc, un cunoscut cântăreț de muzică ușoară de la noi s-a însurat cu o prințesă din Africa și, curând, va deveni sultan. Povestea lor de dragoste ca în filme a captivat inimile fanilor și a devenit subiectul principal al presei de la noi. La fel ca în poveștile de basm, cei doi au descoperit că sunt suflete pereche și și-au unit destinele în secret.

O poveste fabuloasă de dragoste

Karym, căci despre el este vorba, s-a căsătorit recent, în mare secret, cu prințesa Amina. Artistul român s-a cunoscut cu prințesa Amina în Franța, unde sora lui, prietenă apropiată cu Amina, i-a făcut cunoștință. Cei doi au petrecut nopți întregi vorbind la telefon, râzând împreună și s-au îndrăgostit treptat. Karym a fost surprins când Amina i-a mărturisit că este o prințesă africană, iar asta a adus un farmec aparte poveștii lor de dragoste.

Monica Bîrlădeanu, primele imagini după ce s-a zvonit că ar fi gravidă cu Valeriu Gheorghiță: „Pe relax”
Cu toate că provin din culturi și religii diferite, cei doi au reușit să depășească obstacolele și să-și unească destinele. Karym i-a cunoscut familia Aminăi și a fost impresionat de tradițiile și ritualurile africane. Încărcat de emoție și bucurie, el a decis să își implice și mai mult în relația lor și să contribuie la consolidarea relațiilor dintre România și Camerun.

Ceremonia de întronizare din Africa

Cele două suflete pereche vor fi subiectul unei ceremonii speciale în această primăvară. Ritualurile specifice zonei din care provine Amina îl vor transforma pe artistul Karym în Sultanul Karym. Această ceremonie va aduce un suflu exotic evenimentelor și va marca în mod simbolic un nou început pentru cei doi. Până la ceremonia de întronizare, Karym se bucură de fiecare moment petrecut alături de soția sa.

Mai mult decât o poveste de dragoste

Relația dintre Karym și Amina demonstrează că dragostea poate depăși orice obstacol cultural sau religios. Cei doi au reușit să construiască o legătură puternică, iar implicarea lui Karym în viața prințesei și în promovarea valorilor culturale africane arată dedicarea sa față de această poveste frumoasă.

Amina, o prințesă cu origini regale din Africa

Amina vine dintr-o familie de monarhi africani cu o istorie străveche. Tatăl ei și actualul conducător al regatului sunt frați și provin dintr-o linie nobilă care se întinde pe parcursul mai multor generații. Ei sunt descendenții monarhului Ibrahim Njoya, cunoscut pentru contribuția sa în dezvoltarea regatului. Amina este o reprezentantă a istoriei și tradițiilor africane și își dorește să promoveze cultura și valorile regatului său în lume. Prin căsătoria sa cu Karym, ea aduce o nouă notă în lumea muzicală și culturală, iar acest lucru poate consolida și mai mult legăturile dintre România și Camerun, potrivit Fanatik.ro. 

Karym, un tată devotat

Karym are un copil, un băiat, din prima sa căsătorie. Tânărul, Angel, a fost crescut doar de artist, mama lui fiind decăzută din drepturile părintești, iar acum este stabilită în Franța. În vara anului trecut, în perioada în care abia o cunoștea pe Amina, prințesa africană cu care s-a căsătorit, Karym ne-a vorbit despre relația cu fiul său, un adolescent de 16 ani.

Laura Giurcanu se răsfață în Zanzibar la început de an. Cu cine a plecat influencerița în Africa. Nu, nu este cu Aris Eram
„În ultima vreme, m-am dedicat mai mult fiului meu. Pe măsură ce crește, mai ales că acum se pregătește să devină licean, e din ce în ce mai rebel. Are simțul justiției foarte dezvoltat! Cât despre școală, ar fi putut fi de 10 lejer. Numai că lui nu îi plac informațiile inutile. În educația lui, personal m-am axat pe dezvoltarea inteligenței emoționale. M-am axat pe filtrarea informației. E un luptător, e plin de energie, iar pe viitor își dorește să se integreze în una din instituțiile publice care apără și protejează, poate chiar să devină polițist. Momentan, am căzut de comun acord că Liceul cu Program Sportiv din Brăila este varianta cea mai bună pentru planurile sale de viitor”, a declarat Karym.

 

Citește și: Laura Giurcanu, detalii bombă despre noapte petrecută în compania lui Aris Eram: „Am dormit împreună. Eram leșinați, eram murdari”

Karym a devenit cunoscut în muzică după ce a lansat mai multe piese de succes atât solo, cât și în colaborare cu Carmen de la Sălciua, Georgiana Lobonț, Mellina sau Celia.