SURPRIZA NEAŞTEPTATĂ pe care a avut-o gravida Andreea Mantea. Ce i-a spus medicul când a mers la ecograf

Andreea Mantea (28 ani) a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Prezentatoarea TV mai are câteva zile până-şi va ţine fiul în braţe şi arde de nerăbdare.

21 mai 2015, 14:17
SURPRIZA NEAŞTEPTATĂ pe care a avut-o gravida Andreea Mantea. Ce i-a spus medicul când a mers la ecograf

Emoţionată pentru întâlnirea cu fiul ei, Andreea Mantea a început să nu mai doarmă, scrie spynews.ro. Ieri, vedeta a fost la medicul ginecolog pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte venirea pe lume a micuţului David şi a avut parte de o surpriză, în momentul ecografiei.

Citeşte şi Andreea Mantea şi Ştefan Stan, din nou împreună?

„Ieri am făcut ecografie şi bebele dormea cu o mânuţa pusă sub cap. Când a început medicul să mişte sonda pentru ecograf s-a enervat şi a început să dea din mânuţe. Se vedea pe faţa lui că se enervase pe medic, pentru că îi deranja somnul. Nu mai am răbdare. Abia aştept să nasc, să-l ţin în braţe. Am mari emoţii, iar în ultima perioadă nu mai dormit bine din cauza asta”, a declarat Andreea Mantea.

Citeşte şi Andreea Mantea, decizie RADICALĂ în ultima lună de sarcină. Ce va face cu copilul după ce va naşte

Andreea Mantea va aduce pe lume primul ei copil, rezultat în urma relaţiei scurte cu Cristian Mitrea, pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului „Burlăciţa”.