Surpriză neplăcută pentru un şofer din Cluj: şi-a găsit maşina stropită cu ciment. „Dorel încă nu dezamăgeşte”

Un şofer din Cluj a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care a vrut să plece cu maşina. Acesta şi-a găsit autoturismul plin de ciment.

18 mai 2022, 19:27
Surpriză neplăcută pentru un şofer din Cluj: şi-a găsit maşina stropită cu ciment. „Dorel încă nu dezamăgeşte”

Surpriză neplăcută pentru un şofer din Cluj. Bărbatul, care îşi parcase maşina în faţa unui magazin, şi-a găsit autoturismul stropit cu ciment. A povestit întreaga întâmplare pe reţelele de socializare.

Surpriză neplăcută pentru un şofer din Cluj. Incredibil ce i s-a întâmplat

Citeşte şi Şoferul unui BMW a rămas blocat în apele Bistriţei, după ce a vrut să traverseze râul cu maşina VIDEO

Bărbatul îşi lăsase maşina în faţa unui magazin din Floreşti. Când a revenit a găsit-o plină de ciment. Vinovatul a plecat fără nicio remuşcare.

„O lucrat Dorel de Florești, sugerez să mă cauți că sunt camere la magazin și la prima ora o să fiu la poliție”, a scris proprietarul mașinii pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ.

Incidentul nu a trecut neobservat de ceilalţi şoferi din Cluj, care s-au amuzat pe seama situaţiei.

„De aici vine vorba ‘Ce mașină beton ai’. Dorel încă nu dezamăgește. Trăim în România, ce așteptări să mai avem??”, a scris un clujean pe grupul de facebook.

Maşină vandalizată după ce şoferul a blocat accesul într-o curte. Mesajul scris pe capota autoturismului cu vopsea neagră

În urmă cu doar o lună de zile, un alt şofer din Cluj şi-a găsit autoturismul vandalizat. Supărat că nu a mai putut intra cu maşina în propria curte, un clujean s-a răzbunat pe autoturismul care îi bloca accesul. Acesta i-a scris şoferului, care a uitat să lase măcar un număr de telefon, un mesaj chiar pe capota maşinii.

„Data viitoare lasă un număr de telefon. Am parcat ca un bou”, este mesajul lăsat pe capota maşinii cu vopsea de culoare neagră.

Imaginile cu maşina vandalizată au fost postate pe un grup de Facebook  dedicat şoferilor din Cluj.

„Dacă ai parcat pe strada Suceava ( Gruia ) şi îţi recunoşti maşina, sugerez să mergi la ea. Am primit şi eu pozele, cine le-a făcut a spus că vopseaua era proaspătă dar nu a văzut făptaşul. Poate sunt camere în zonă..”, a scris cineva pe grupul Şoferi De Week-end CLUJ.

„Ca cineva să răspundă în faţa legii, trebuie prins şi dovedit…propietarul curţii şi al porţii în faţa careia e parcată maşina cu nesimţire nu e automat vinovat, dar sunt mulţi justiţiari aici . Până una alta, parcangiul îşi merită soarta, îl arde mai tare la buzunar curăţarea vopselei (dacă e vopsea) decât amenda. Ps:tot justiţiarii au tras concluzia că e scris cu vopsea, ar putea fi scris şi cu acuarele specialiştilor în vopsele ce sunteţi”, a scris o altă persoană pe Facebook.

Citeşte şi O maşină fără şofer „fuge” de poliţişti. Imaginile au devenit virale pe Internet