Surpriză, Neymar şi Paris Hilton, împreună la Ibiza

Ibiza este insula spaniolă preferată de vedete pentru a-și petrece vacanța de vară. Insula se transformă atunci în locul perfect pentru a întâlni cele mai multe 'celebrities' pe metru pătrat, informează luni ziarul La Vanguardia.

04 aug. 2014, 13:36
Surpriză, Neymar şi Paris Hilton, împreună la Ibiza

Este probabil ceea ce i s-a întâmplat internaționalului brazilian Neymar Jr. care din Japonia a aterizat în Insula baleară unde a dat nas în nas cu Paris Hilton.

Însă Paris Hilton, care trăiește la maximum timpul petrecut pe insulă, nu se află în Ibiza pentru a-și petrece vacanța. Celebra moștenitoare americană lucrează ca DJ la discoteca Amnesia din Ibiza, pentru promotorul de petreceri Foam & Diamonds (Espuma y diamantes).

Mai concret, Hilton se ocupă de muzică în acest local în zilele de 6, 13, 20 și 27 august. Neymar, care se recuperează după o accidentare și nu a început antrenamentele, profită de ultimele zile de vacanță și a venit să petreacă în clubul unde a dat peste blonda Paris Hilton. Cei doi și-au făcut un selfie pe care l-au postat pe conturile lor de Instagram.