Surpriză! Nicolae Mitea are o IUBITĂ NOUĂ

Nicolae Mitea este din nou îndrăgostit. la doar câteva zile după ce Andreea Tonciu şi Gabriela Cristoiu s-au bătut din cauza fotbalistului, acesta s-a afişat cu o nouă cucerire.

07 ian. 2015, 09:12
Surpriză! Nicolae Mitea are o IUBITĂ NOUĂ

Nicolae Mitea şi-a găsit liniştea alături de o altă femeie după ce s-a despărţit de Gabriela Cristoiu, cea care o înlocuise pe Andreea Tonciu. Tânăra, a cărei identitate n-a vrut s-o dezvăluie pentru că nu vrea să grăbească lucrurile, are 28 de ani, este independentă financiar şi provine dintr-o familie bună.

„Ne ştim de puţin timp, de câteva zile. Ne-am cunoscut într-o cafenea, după Revelion. Îmi pare rău că nu s-a întâmplat înainte, pentru că aş fi fost fericit s-o am alături în noaptea dintre ani. Vorbim foarte mult, comunicăm bine, ne vedem, suntem ok, dar nici nu ar avea cum să fie altfel, pentru că suntem în perioada de început, perioada de tatonare. Vedem ce va fi!”, a mărturisit Nicolae Mitea pentru Spy News.

„Mie-mi trebuie o fată de casă, cuminte şi dornică să-şi întemeieze o familie. Fata cu care mă văd acum îndeplineşte nişte condiţii, cel puţin, asta văd acum, dar mai e mult până departe”, a completat Nicolae Mitea